Kis spitz fajtához segítség?
Eredetileg Pomit szerettem volna, viszont az interneten láttam, hogy nem hatalmas a különbség (számomra!!!) a Kis spitz és a Pomi között. Úgy tudom, hogy a Kis spitz viszonylag olcsóbb. Tudnátok nekem hozzávetőleges árat mondani törzskönyvezett, tenyésztőtől vásárolt Kis spitzre? Csak annyit tudok, hogy a Pomi 600ezernél kezdődik. Esetleg tudnátok nekem tenyésztőt is ajánlani?
Köszönöm szépen
A jelenlegi árakat nem ismerem, de 6 éve én 200 ezer forintért vettem a kutyámat, egy azóta már megszűnt kennelben.
[link] Nem tudom, hogy ismered-e ezt az oldalt, de ajánlom, hogy itt nézelődj a kennelnek között. Ha felveszed a kapcsolatot a tenyésztőkkel, mindenképp kérdezz rá a törzskönyvre! Aki csak kérésre, vagy plusz pénzért adja oda, az nem tenyésztő, tőle ne vegyél kutyát. Sajnos egy kennelt tudok a listából, akinél biztosan így működik.
200-250 az átlag szerintem.
Egyébként ha gondolod, akkor én tudok mesélni a fajtáról saját tapasztalatokat, ha írsz privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!