A kutyát nagyon zavarja, ha hosszú a karma?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 20:07
1/8 anonim válasza:
Igen. De nagyon rövidre sem szabad vágni, mert van benne vér-ér. Ha belevágsz, lesántulhat. Sztem elsőre vidd el egy hozzáértőhöz, vagy állatorvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Hát,téged zavar ha nagyon hosszú a körmöd?
Igen.Felnyomja a lábujjait és egy idő után bevérzik.
3/8 A kérdező kommentje:
Kicsit utána néztem. A héten el is viszem kozmetikushoz
2021. aug. 9. 20:28
4/8 anonim válasza:
Hosszú távon a mancsában lévő kis csontok is elmozdulhatnak, nem egészséges ha túl hosszú a karma, ha nem tudja koptatni akkor vágni kell.
5/8 felkelhetetle válasza:
Ha kellő mennyiségben mozog akkor lekopik, nyilván mondanom sem kell, hogy a kutyáknak biztositani kell a kellő mennyiségű mozgási teret.
6/8 anonim válasza:
Igen, zavarja, és hosszabb távon ízületi problémája is lehet belőle (mert mindig mepróbál úgy lépni hogy e legyen kellmetlen a hosszú köröm miatt). De csak mértékkel szabad nyesni, inkább sétáljon sokat, az koptatja, ha még nem nőtt túl nagyra a körme.
8/8 anonim válasza:
Hetes, ez jó ötlet. Én a saját körmeimet is csiszológéppel "vágom". Ráadásul a kutyám retteg az ollótól, és kíváncsian figyeli, ahogy az enyémet kezelem. Ma megpróbálom neki is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!