A menhelyeken mindig azt mondják hogy a feketék rendszerint rajtuk maradnak, mert szinte senki nem akar fekete kutyát.
Ennek mi az oka?
Szerintem gyönyörű a fekete bunda (is). Meg igazából minden kutyát gyönyörűnek látok, mindegyik úgy tökéletes ahogy van.
Szerintetek a fekete ronda? Vagy mi az oka hogy senki nem fogad örökbe feketét? Gondolom nem valami hülye babona miatt, azt a fekete macskákkal kapcsolatban szokták emlegetni.
Nem egyediek. Full fekete keverék kutya, ha nincs bennük felismerhető fajta, akkor kb ugyanúgy néznek ki. Nekem nincs bajom a fekete kutyákkal, de tény, hogy nálunk a környéken látható fekete mixek kb ugyanúgy néznek ki. Illetve minden embernek van egy szín, amit preferál. Én a barna/sárga/vörös színeket. Ez nem jelenti, hogy nem fogadnék be egy fekete kutyát, de ha választani kéne egy fekete és egy barna között, csak külső alapján, akkor a barnát választanám.
2021. aug. 8. 10:41
12/15 anonim válasza:
Én régebben olvastam egy cikkben, hogy bár fekete kutyát kevesebben fogadnak örökbe, de kevesebbet is adnak le. Nem hiszem, hogy van összefüggés, de érdekes. Amúgy a fénylő fekete szőrt nagyon sokan szépnek találják. Most hogy mondod érdekes, nekem is és az összes barátomnak is fekete a kutyája, abból egyik menhelyi, egyik talált. De mindegyiket még kölyökként hozták el.
2021. aug. 8. 10:46
13/15 anonim válasza:
Szépek,aranyosak,és nyílván ha az lenne a nekem megfelelő kutya,vagy be kellene fogadnom akkor hozzám kerülhetne minden akadály nélkül.
De én nem rajongok a sötét színekért még állatokon sem.
Én inkább a foltosakat/pöttyöseket szeretem,ezért is van pointerem. :)
2021. aug. 8. 11:20
14/15 anonim válasza:
Nekem mindig fekete rovidszőrű kutyám van. Szépen csillog fényben,mindig elegáns. Hóban sárban sportolunk,nem látszik ápolatlannak sose!!
2021. aug. 8. 20:04
15/15 anonim válasza:
Szerintem már nem indulnak hátrányból a fekete kutyák, én is egy fekát fogadtam örökbe, teljesen véletlenül, a karakterébe szerettem bele.
Ahol önkénteskedem, most szinte alig van fekete kutyus. A fehér vagy fehér alapon foltosokat, a kölyköket, a kistestűeket és a hosszú szőrűeket viszik el nagyon gyorsan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!