Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A doktor megtudja nézni a...

A doktor megtudja nézni a kutyámnak hogy kozosult e már fiú kutyaval ?

Figyelt kérdés
Mert nem akarom hogy meg gyerekei legyenek vagy valami de holnap viszem orvoshoz de addig is kiváncsi vagyok mert nekem akarom hogy meg bármi ilyen is történjen vele , egyébként is most tüzel

2021. aug. 6. 22:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
14# köszönöm szépen ugyan így gondolom
2021. aug. 11. 16:15
 22/29 A kérdező kommentje:

Itt már annyian okoskodni tudnak meg neki ugrani az embernek de közben velük így ugyan így előfordulhatott volna de persze meg mindig jobb ítélkezni meg hibáztatni a másikat nem hiába magyarok

Én már figyelembe se veszem őket 😂

2021. aug. 11. 16:16
 23/29 A kérdező kommentje:
# 15 jó lenne ha vissza vennél magadból és szépen beszéljel mi ez a beszed stillus mi ???
2021. aug. 11. 16:17
 24/29 anonim ***** válasza:
42%
XDDDDDD szépen beszéljen, meg mi ez a stílus, mikor egy tahó vagy aki teljesen alkalmatlan kutyatartásra, és elég sok mindennek el lehetne hordani, akik meg féltik a szerencsétlen kutyádat és a leendő kölykeit, ha már te nem teszed, "okoskodnak"... Nem okoskodnak csak 80 iq felett vannak, és érzelmi intelligenciájuk is van. Rád pedig ez láthatóan nem igaz.
2021. aug. 11. 16:26
 25/29 anonim ***** válasza:
74%

Eddig miért nem lehetett a szukát ivartalanítani? Vigyázni miért nem lehetett? Most miért nem akarod ivartalanítani?

Semmiféle véletlen befedezés, véletlen alom nincs itt! Ez innentől, ha megszületnek a kölykök, tudatos szaporítás! A kérdezőnek a drága szülei sajnos nem tanították meg, hogy mit jelent a felelősség és hogy mit jelent gerinccel élni.

2021. aug. 11. 23:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Drága, a helyesírasod valami gusztustalan. Iskolába nem járattak, vagy otthon is hasonlóan elmaradott, tanulatlan közeg vett körül?
2021. aug. 11. 23:53
 27/29 A kérdező kommentje:
#25 jaj drága én beszéltem így magával jó lenne ha tudná a mércét hogy hogy kell beszélni a másikkal mert előbb magának se így állna a szája “kedves “ na takarodjon
2021. aug. 12. 12:36
 28/29 anonim ***** válasza:
65%
Se írni, se állatról gondoskodni nem tudsz. Gondolom sejted, hogy melyik jelző illik rád.
2021. aug. 12. 12:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Jesszusom. Az ilyen embereknek miért hagyják, hogy állatot tartson?
2021. aug. 25. 19:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!