Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet tudni hogy egy...

Honnan lehet tudni hogy egy nőstény kutya izgalmi állapotba kerül ?

Figyelt kérdés
A kanoknál ez egyértelmű de szukáknál mi a helyzet? Csak érdekel

2021. aug. 6. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Ok. Ne támogasd. Az én kutyám majdnem meghalt mert begyulladt a méhe. Ha visszamehetnék az időben, nyakonb@sznam magam, amiért nem ivartalanítottuk időben. (Igaz, gyerek voltam, anyáméknak kellett volna, de akkor is)
2021. aug. 7. 07:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egy kutya nem kerül "izgalmi állapotba"

Beteg vagy. A kutyák ösztönösen szaporodnak nem kedvtelésből.

2021. aug. 7. 07:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül figyelmeztettem a 3.kommentben.

Mondtam,hogy erre megy ki a kérdés.Bár ne ismernék fel előre minden nyomorékot..:D

NEM én írtam rá.Csak folytatólagos.Ő írt rám amiért tudtam,és leírtam hogy ne akarjon olyat amit a kutya se akar.

Üzenet,a felső hosszabb az övé:

Gery458

Re: Kutya

Tiltás

2021. augusztus 6. 21:03

Az üzenet:

Lehet az is én voltam, még nyár elején foglalkoztatott a dolog, azt hittem ha alkoholt itatok vele attól megszelidül de arról lebeszéltetek, meg már sztem is hülyeség, azóta máshogy állok hozzá és nem akarom hogy neki rossz legyen, néha engedéknyebb amúgy meg inkább passzív, persze "az" még nem sikerült, nem tudtam eddig mitől függ.. így hogy tudom hogy ez ilyen ciklikus dolog már tudomm mitől volt más néha

* Csak gondoltam megjegyzem..nehogy valami ilyesmi legyen a háttérben.Volt már itt olyan kérdés ami erre irányult.

2021. aug. 7. 08:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt a k.rva

El vagyok keseredve :( szegény kutya

2021. aug. 7. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal tudtam,hogy a kutyát zaklatja.Alapvetően ki a retket érdekelne,hogy hogyan lehet izgalomba hozni EGY ÁLLATOT?

Sehogy öcsém.

Szedj össze egy nőt aki nem undorodik az ilyen aljadékoktól.Biztos van valahol a világon egy nő (..vagy másik pasi,te ne szaporodj..) akinek már annyira mindegy,hogy te is jó vagy.

Bár az is lehet,hogy ez valami farkával ismerkedő kis hülye gyerek aki a kutyán próbálja kiélni magát.

2021. aug. 7. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A hányinger kerülget. Hogy lehet valaki ennyire beteg te jó isten?! :( Mennyire kell ehhez korcsnak lenni? Undorító.
2021. aug. 7. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:
27%
En ezért örülök, hogy a környékünkön kinti kutyák vannak, megnyugtató, hogy nem csinálnak velük azt amit akarnak a 4 fal között
2021. aug. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!