Honnan lehet tudni hogy egy nőstény kutya izgalmi állapotba kerül ?
Figyelt kérdés
A kanoknál ez egyértelmű de szukáknál mi a helyzet? Csak érdekel2021. aug. 6. 18:52
1/17 anonim válasza:
Ezt most hogy erted? Tuzelesen kivul nem akarnak parosodni, szukak raadasul vereznek is, szerintem elegge nyilvanvalo a dolog, mar ha erre gondolsz.
Kanoknal miert egyertelmubb?
3/17 anonim válasza:
Ne akarj fajtalankodni szerencsétlennel.Csak tüzeléskor akar párosodni és akkor is kutyával.
4/17 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nem jutott az eszembe :D
2021. aug. 6. 19:20
5/17 anonim válasza:
Egyebkent meg ha a kan( de szuka is csinalja!) kutyad parzo mozdulatokat tesz, az a dominancia jele,nem csak azert csinalja, mert parosodna, gondolom ezzel kevered. Tiltani es ivartalanitani kell.
6/17 anonim válasza:
Kutya"barátok"! Kezdtek egy bizonyos szinten túlmenni
7/17 anonim válasza:
Azt leírták, hogy csak tüzeléskor párzik. Azt onnan tudod, hogy tüzel, hogy eleinte vérzik, és megduzzad a (nem tudom a szakszót) az érintett rész. Ekkor még mindig nem hagyja a párzást, a duzzanat miatt, mert fáj neki. Utána a vérzés csökken, a duzzanat eltűnik, ekkor párzik, kb 1 hétig, utána 1 hétig lecsengőben van, de még mindig felpározhat. Ez az egész összesen 3-4 hét durván. Ha ekkor nem párzik fel, a következő tüzelésig nem is fog.
8/17 A kérdező kommentje:
így már értem, köszönöm :D én is észrevettem hogy néha megdagad neki meg azt is hogy néha élénkebb rózsaszín de nem tudtam hogy ez ilyen ciklikus dolog
2021. aug. 6. 20:47
9/17 anonim válasza:
Ha már van kutyád ennyit aztán igazán tudhatnál róla.Ivartalaníttasd szerencsétlent,nem jó dolog a tüzelés,megviseli az egész állat szervezetét és hormonháztartását.
10/17 A kérdező kommentje:
Családi, nem konkrétan az enyém
Amugy se támogatom az ilyen beavatkozásokat a természetbe, nehogy már engem hibáztassatok mer igy van kitalálva
2021. aug. 7. 06:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!