A bántalmazott, menhelyen éveket töltött, mentett kutyám halála után örökbe fogadni hasonló sorsú kutyát, az tisztelgés a volt kutyám előtt?
Nagyon joszivu vagy, biztosan nagyon szeretett teged a kutyusod, es az uj is szeretni fog🐶❤
Viszont ha megfogadsz egy tanacsot tolem, ide nem irsz ki ilyen kerdeseket, mert sok az undorito pusztulat ember akik nem kepesek tiszteletben tartani mas oromet es mindenhez van egy rossz szavuk...
Ehh, úgy látom lemaradtam a buliról :/
Drága Kérdező! Szerinted az elhunyt kutyusod szeretné, hogy életed hátralevő részében miatta búsulj és miatta maradj kutyátlan? Na ugye...
Én a helyedben azon sem rugóznék, hogy hasonlóan hátrányos helyzetűt keressek: azzal sem vagy kevesebb, ha jó helyről egy jó gyerekszobát kapott kölyköt. Vagy akár egy kevésbé sérült kutyát, akivel egy hullámhosszon vagytok. Szóval szerintem ez ne legyen akadály.
(Mondom ezt úgy, hogy fajtól függetlenül hajlamos vagyok a bicebócákat bebukni. Kutyák közül is megvan a tudásom és türelmem egy-két problémakörhöz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!