Hogyan ápoljam ivartalanított kan kutyámat?
Figyelt kérdés
Ma délután ivartalanították az 5 éves kan kutyámat. Ízig-vérig kinti kutyus, nem akar bejönni sem télen, sem amikor tüzijátékoznak. Mondenképp bent szeretném tartani legalább 1-2 napig, de hogyan? Ki akar menni már most, pedig nagyon kába. Várom az ötleteket. További kérdésem,h hogyan tehetem számára elviselhetőbbé a tölcsért?2021. aug. 3. 20:28
11/17 A kérdező kommentje:
Hogy van a cicád? Hogy viseli?
2021. aug. 7. 20:38
12/17 anonim válasza:
Mostmár jól, Hiába megkértem a szomszédot hogy ne etesse, mégis adott neki enni ivartalanítás előtt ezért hányt, de egyépként már jól van
13/17 anonim válasza:
Ha nőstény a cica azért adnék egy kis tippet,mert én megijedtem:
A heg a varrás mentén lehet,hogy fel fog dagadni.Durván,látványosan,valamikor folyik is belőle valami cucc.
Majd lemegy.Nekem 2x is látta állatorvos mire hajlandó voltam elhinni,hogy normális.2 hétig volt úgy,csak gyógyult.
15/17 A kérdező kommentje:
Mennyire más a cicáknál és a kutyusoknál. Szerencsére még most sincs sem duzzanat, sem pirosodás a hegnél. Nyilván egy kan kutyánál sokkal kisebb a heg. Jobbulást a cicának! :)
2021. aug. 7. 23:29
17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma túl vagyunk a varratszedéyen :) minden rendben van :) örült, hogy lekerült a gallér. Mindenkinek köszönöm a választ és segítséget
2021. aug. 17. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!