Beagle kutya mit ehet? És naponta hányszor etessük? Mennyit adjunk neki?
Nem olcsó sajnos de tényleg jó.
Te most milyet adtál neki?
Főzzetek neki csirkefarhátat! Egy kis köretnek tésztát és pár zöldséget is főzz meg hozzá. Ízleni fog neki. maximum 300 forintból megvan a kutya egy hétre! Fél éves kutyus napi két alkalommal kapjon enni. Az én kutyám is 6 hónapos, ő parson russell. Hát a mennyiség a súlyától függ. Egy 10 kg-ós kutya kb. egy felnőtt ember adagjának a felét igényli. De ha kilátszanak a bordái, akkor adj neki egy picit többet.
Én nem vettem sosem Royal Canint, Eukanubát, Acanát meg ilyeneket... és az előző kutyám 18 évet élt! Hülyeség, amit sokan mondanak.... miért adj ki 5 kiló kutyakajáért 20.000ft-ot? ha 5 kiló csirkefarhát megvan 1000ftból???
Oké, köszönöm.
Majd főzünk neki.:)
Hülyeség amit az előző írt abban semmi vitamin nincs az, h teszel bele pár répát nem lesz jobb.
Inkább add neki a prémium minőségű tápot.
Hills, Royal, Select Gold(fressnapf)régen igen farhátal meg ilyenekkel eteték a kutyákat de nem is éltek eddig és betegessebek voltak.
A Darlingot, pedigreet, Friskiest, Chappit pedig felejtsd el mind vacak.
Ha ilyen olcsó kaját keresel akkor inkább menj el a Fressnapfban ott van a Premiere High 5 az 1700 ft a 3 kg és az már normális táp vagy lehet kapni Dog Chow tápot abból 2300 ft 3kg és egy közép kategóriás táp.
Egy beagle kb 3-4 kg tápot eszik havonta az pedig sztem nem lehet megterhelő havonta!!!
Ha pedig főzni akarsz neki akkor a táp mellé tegyél neki husit ne pedig csontot a csontban nincs kálcium.
Ezeket olvasd el illetve nézd meg érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!