Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle kutya mit ehet? És...

Beagle kutya mit ehet? És naponta hányszor etessük? Mennyit adjunk neki?

Figyelt kérdés
A kutya másfél éves.Pár napja kaptuk.
2010. aug. 28. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem olcsó sajnos de tényleg jó.

Te most milyet adtál neki?

2010. aug. 28. 20:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Azthiszem, hogy Darlingot kap.
2010. aug. 28. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Főzzetek neki csirkefarhátat! Egy kis köretnek tésztát és pár zöldséget is főzz meg hozzá. Ízleni fog neki. maximum 300 forintból megvan a kutya egy hétre! Fél éves kutyus napi két alkalommal kapjon enni. Az én kutyám is 6 hónapos, ő parson russell. Hát a mennyiség a súlyától függ. Egy 10 kg-ós kutya kb. egy felnőtt ember adagjának a felét igényli. De ha kilátszanak a bordái, akkor adj neki egy picit többet.

Én nem vettem sosem Royal Canint, Eukanubát, Acanát meg ilyeneket... és az előző kutyám 18 évet élt! Hülyeség, amit sokan mondanak.... miért adj ki 5 kiló kutyakajáért 20.000ft-ot? ha 5 kiló csirkefarhát megvan 1000ftból???

2010. aug. 29. 13:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm.

Majd főzünk neki.:)

2010. aug. 29. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
82%

Hülyeség amit az előző írt abban semmi vitamin nincs az, h teszel bele pár répát nem lesz jobb.

Inkább add neki a prémium minőségű tápot.

Hills, Royal, Select Gold(fressnapf)régen igen farhátal meg ilyenekkel eteték a kutyákat de nem is éltek eddig és betegessebek voltak.

A Darlingot, pedigreet, Friskiest, Chappit pedig felejtsd el mind vacak.

Ha ilyen olcsó kaját keresel akkor inkább menj el a Fressnapfban ott van a Premiere High 5 az 1700 ft a 3 kg és az már normális táp vagy lehet kapni Dog Chow tápot abból 2300 ft 3kg és egy közép kategóriás táp.

Egy beagle kb 3-4 kg tápot eszik havonta az pedig sztem nem lehet megterhelő havonta!!!

Ha pedig főzni akarsz neki akkor a táp mellé tegyél neki husit ne pedig csontot a csontban nincs kálcium.

Ezeket olvasd el illetve nézd meg érdemes!

[link]

[link]

2010. aug. 29. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!