JRT-re póráz és nyakörv?
Figyelt kérdés
Textil nyakörvet és pórázt vagy bőr nyakörvet és pórázt vagy textil hám és póráz?A textil+bőr együtt elég gagyi!!!Szerintem2010. aug. 28. 12:55
1/7 anonim válasza:
Mi az a JRT? Nagytestűn sétáltatás céljából furcsán néz ki a hám.
2/7 anonim válasza:
az én kutyámnak bőr nyakörv és lánc+bőr póráza van.
Hány kilós mekkora???
az enyém 20-25 kilós kb.55-58 cm
3/7 anonim válasza:
Első kommentelő vagyok, leesett. Amíg nem tanítod meg rendesen sétálni, addig nyakörv+póráz(szerintem mindegy, hogy bőr, vagy textil, nekem egyikkel sem volt sohasem gondom). Ha hám van rajta, sokkal nagyobb erővel tud húzni. :)
4/7 anonim válasza:
Az én kutyám színlel h krákok mikor nyakörv karikára teszem a pórázt és megy és krákok tudom h csak szílel mert ha kisebbre teszem a nyakörvet akkor is csak krákok azért sajnálom , és ezért rá rakom a hámkarikára a pórázt
5/7 A kérdező kommentje:
Még csak 6 hetes a kutyus Jack Russel terrier.Nem nagy testű.Ha "felnő" nem lesz neki túl gyenge a textiles cucc?
2010. aug. 28. 15:48
6/7 anonim válasza:
13:30 vagyok. :)
Jack Russel megnől úgy kb. 9 kilóra. Amikor még "növendék", kb. 5 kg. Ha meglát majd egy macskát, és hám van rajta, akkorát tud majd rántani rajtad, hogy kiesik a póráz a kezedből. Ez tapasztalat. :D
Ha nem húz, hanem csak melletted sétálgat, nem fog elszakadni a póráz. Gondolom, ahol nagy füves terület van, ott meg úgy is elengeded majd.
6 hetes, milyen kis aranyoska lehet. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 29. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!