Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyám rühös és szőrtösző...

Ha a kutyám rühös és szőrtöszőatkás, akkor gyógyítható? :S

Figyelt kérdés
Elvittem a dokigoz, és ezt a 2-t állapította meg. Adott rá gyógyszereket, mert még aztmondta, hogy nincs teljesen elterjedve az egész testén, csak néhány folton. Kapoot rá vitamint, gyógyszert, sampont, meg szörtöszőatka elleni kis ampullát. Szerintetek meggyógyulhat? :S A kutyaházát most ki is cseréltük, viszont a kenel az ugyanaz.
2010. aug. 28. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
ha kezelik rendesen nem lesz baja...a dokitól kérdezd meg, mit ajánl a kennel és a fekhely fertőtlenítésére
2010. aug. 28. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerinted a doktor bácsi miért adta a gyógyszereket?

Majd ha a kezében egy injekcióstű lesz halálos adag morfiummal,akkor kezdhetsz aggódni.

2010. aug. 28. 10:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem ismerősöm mondta, hogy mikor bőrbeteg volt a kutyusa, akkor klórmésszel kitakarította az egész házát. Namost, az én kutyám keneljének a deszkázatát teljesen kicseréljük, a szélén panelok vannak, azokat akarom lemosni klórméssszel, és 2 oldalán rács van, ami tiszta rozsda, azokat is leakarom mosni, aztán pedig lefesteni. Szerintetek?
2010. aug. 28. 12:42
 4/4 Akiteki ***** válasza:
A rozsda nem sokat számít (de célszerű lefesteni, mielőtt szétesik), de a deszkát cseréld ki. A vizes fa melegágya az ilyen élősködőknek. Tudom, hogy nem olcsó, de inkább le kellene betonozni és néhány raklapot tenni rá, amiket lehet cserélni.
2010. aug. 31. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!