Miért nem sétál a kutyám?Meg sem mozdul.
A kiskutyám meg sem mozdul le fekszik ha sétáltatni akarom. Tegnap hoztam haza 6 hónapos még sosem volt pórázon. Meg sem indul semmire sem a jutalom falatot se veszi el kézből csak ha a földre teszem de akkor se mindig eszi meg. A lakásban ha hívom hogy jöjjön vagy hívom a nevén se mindig jön hozzám. Egész nap csak teszik nem is játszik hiába csipogtatom neki a játékot le tolja pedig állítólag játékos. Azt mondta a tenyésztő hogy nagyon nyugodt de azt nem hogy semmit nem akar csinalni csak feküdni. Tegnap délután jött evett is ivott is de ma reggel alig tudtam neki a porcvédőt beadni kajával. Most rajta van a hám a póráz is 20 perc telt el és most el kezdte rágni.
Hogyan vegyem rá hogy sétáljon ? Vagy lehet az a baj hogy nem igazán ismer? Velem aludt este és simogattam ki volt térülve.
Van neki egy parvo oltása
2 DHPPI legalábbis ez van ide írva és 2 vakcina. Ennyi van neki be írva
Valami alig olvasható bele van írva neki hogy vizsgálva volt márc 29.-e de nem tudom kiolvasni valami rühellen meg nem tudom.
Január 16.-án született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!