Meik kutya a legalkalmasabb a verekedtettésre és meik a legizmosabb?
Hülye provokáló kérdés. Írni sem tud. Csak hülyeséget kérdezni. Miféle szó az, hogy ,,Meik" ?! Oké, ez nem nyelvtan, hanem kutyás oldal, de akkor is. Miféle ember az olyan, aki feltesz egy ilyen provokatív kérdést, de még írni sem tud?
Ja, persze csak úgy érdeklődsz mi? Hogyne. Én se most jöttem a falvédőről, nem vagyok teljesen hülye!
Ismerem már az ilyen embereket. Mi francnak tart az ilyen idióta kutyát? Ezért kéne valami szabályozás , vagy ellenőrzés, és az ilyenektől el kell venni az állatot. Kész.
bandog szerintem
tenyésztik is őket a harcikutyák keverékeut nevezik igy
60 kg tömör izom
Minden kutya alkalmas verekedésre mert ez neveléstől függ. Az már más tészta kinek mennyi esélye van. Nem feltétlenül a pit a legalkalmasabb verekedtetésre, mert azt is legyőzhetik. Van jó pár ilyen izmosabb fajta amik megállnák a helyüket ilyen téren, de hálistennek tilos ilyeneket csinálni. Ettől függetlenül sajnos még mindig vannak...
Egyébként: Nekem pincsim van. Egyáltalán nem idegbeteg imád játszani a többi kutyával a futtatón (minden nap kijárunk). Egyszer megtámadta egy amerikai staffordshire terrier. (mindkét kutya kan) Hát mondanom sem kell az én kutyám egyáltalán nem hagyta magát. Ugyanúgy ment neki és állítom neked, ha kicsivel nagyobb testű lett volna simán lealázta volna az amstaffot. Annyi volt az előnye az amstaffnak, hogy nagyobb volt a szája és letudta fogni a kutyámat. Amúgy meg az enyém gyorsabb volt mivel kisebb simán kibújt alóla mikor felé kerekedett. A vége az lett, hogy lefogta a kutyámat. Aztán még csomó kannal össze ugrott (mert a legtöbb kutya beszart tőle) de az enyémmel soha többet. Ha már kicsit is dominánsak akart viselkedni vele szemben akkor megmorogta. Meg ha más kutyának ment neki az enyém ment és le rendezte a kutyát. Egyértelmű, hogy tartott az enyémtől. Az enyém meg nem félt tőle, pedig eléggé megtépte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!