Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meik kutya a legalkalmasabb a...

Meik kutya a legalkalmasabb a verekedtettésre és meik a legizmosabb?

Figyelt kérdés
nekem stafford van az eleg keney de meg izmosabb
2010. aug. 28. 00:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
képzeld nem vagyok rosszindulatú,csak szeretem az állatokat
2010. aug. 28. 02:13
 12/36 A kérdező kommentje:
énis nagyon szeretem az állatokat nem azért kérdeztem mert h én verelkedtettni akkarom a kutyamat és amugy 02:04szerintem ez tutira nem fog be következni:D de ha igen akkor meg ugy jártam nem kell idegen kutyakkal haverkodni
2010. aug. 28. 02:19
 13/36 A kérdező kommentje:
elefant ölö pincsi lool de be szaras olyan mint a bálna ölő csivava
2010. aug. 28. 02:20
 14/36 A kérdező kommentje:
azt hittem mert ha ilyen dologal nem igazan lehet viccelni megis csinalhatna a két kutya ha netan fiuk
2010. aug. 28. 02:39
 15/36 anonim ***** válasza:
67%
Remélem ősztől már bejársz nyelvtanórára!
2010. aug. 28. 05:18
 16/36 anonim válasza:
Én a Staffordra szavazok
2010. aug. 28. 09:09
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
én erröl ugy gondolkodok hogy ha valaki már ezt a kérdést felteszi akkor nem véletlen teszi fel.nagyon sokat tanultam és tudok a kutyákrol.aki képes végnézni ahogy a kutyáját bántják csak pár ezer forintér az képes az embertársát is végnézni ahogy bántják sajnos Magyarországon még nincs olyan szervezet ahol ezt nagyon komolyan büntetnék külföldön 10-14évre börtönbe teszik az ilyen nem normális embereket én nem rolad beszélek csak kitudja mi fordult meg a fejedbe hiszem hogy csak egy kérés volt
2010. aug. 28. 10:18
 18/36 anonim ***** válasza:
74%

Hülye provokáló kérdés. Írni sem tud. Csak hülyeséget kérdezni. Miféle szó az, hogy ,,Meik" ?! Oké, ez nem nyelvtan, hanem kutyás oldal, de akkor is. Miféle ember az olyan, aki feltesz egy ilyen provokatív kérdést, de még írni sem tud?

Ja, persze csak úgy érdeklődsz mi? Hogyne. Én se most jöttem a falvédőről, nem vagyok teljesen hülye!

Ismerem már az ilyen embereket. Mi francnak tart az ilyen idióta kutyát? Ezért kéne valami szabályozás , vagy ellenőrzés, és az ilyenektől el kell venni az állatot. Kész.

2010. aug. 28. 10:38
 19/36 anonim ***** válasza:

bandog szerintem

tenyésztik is őket a harcikutyák keverékeut nevezik igy

60 kg tömör izom

2010. aug. 28. 10:47
 20/36 anonim ***** válasza:

Minden kutya alkalmas verekedésre mert ez neveléstől függ. Az már más tészta kinek mennyi esélye van. Nem feltétlenül a pit a legalkalmasabb verekedtetésre, mert azt is legyőzhetik. Van jó pár ilyen izmosabb fajta amik megállnák a helyüket ilyen téren, de hálistennek tilos ilyeneket csinálni. Ettől függetlenül sajnos még mindig vannak...

Egyébként: Nekem pincsim van. Egyáltalán nem idegbeteg imád játszani a többi kutyával a futtatón (minden nap kijárunk). Egyszer megtámadta egy amerikai staffordshire terrier. (mindkét kutya kan) Hát mondanom sem kell az én kutyám egyáltalán nem hagyta magát. Ugyanúgy ment neki és állítom neked, ha kicsivel nagyobb testű lett volna simán lealázta volna az amstaffot. Annyi volt az előnye az amstaffnak, hogy nagyobb volt a szája és letudta fogni a kutyámat. Amúgy meg az enyém gyorsabb volt mivel kisebb simán kibújt alóla mikor felé kerekedett. A vége az lett, hogy lefogta a kutyámat. Aztán még csomó kannal össze ugrott (mert a legtöbb kutya beszart tőle) de az enyémmel soha többet. Ha már kicsit is dominánsak akart viselkedni vele szemben akkor megmorogta. Meg ha más kutyának ment neki az enyém ment és le rendezte a kutyát. Egyértelmű, hogy tartott az enyémtől. Az enyém meg nem félt tőle, pedig eléggé megtépte.

2010. aug. 28. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!