Csirke allergiás westie-nek milyen prémium minőségű tápot és azon belül milyen fajtát ajánlotok?
Egy 9 hónapos West Highland White Terrier ( Westie ) kutyusom van. Sajnos allergiás a csirkére. Eddig Eukanuba tápot evett, amit el kellett hagynunk, nincs olyan fajtája amibe ne lenne csirke.
Ha más is járt ilyen cipőbe kérlek irjatok olyan prémium táp fajtákat amit ehet (nincs benne csirke, csirkeliszt...) találtam hasonló kérdéseket de konkrétan a táp fajták kellenének!
Például: Hill's, Royal Canin-re gondolok azon belül mit... Az Acana Pacifica halasat nem akarja enni az a gondom, pedig az lenne a legjobb táp.
Igen a halasak lennének a legjobbak, de szerintem ő nem szereti a halat. Az Acana is itt áll, ha nagyon éhes akkor sem képes belőle enni... :S Kicsit félek más halasat venni, de ha a bárányost sem fogja szeretni rápróbálok.
RC-nek van csirkementes tápja? Hidratált csirke kifejezés mit takar?
Szia!
Nem tudom, ti úgy is kipróbáltátok, hogy csak sima csirkehúst kap? Akkor is jelentkeznek allergiás tünetek? Mert egy ideig mi is azt hittük arra allergis a kutyánk, aztán később úgy tűnt, inkább csak a szójára, vagy valami hasonló hozzávalókra.
Mi most ezt a tápot használjuk, de ha valóban allergiás a kutyád a szárnyasokra, akkor ez nem éppen jó neki. (Egyébként menj be pl. a Fressnapfba, vagy kérdezd meg az állatorvosotokat, melyik tápot javasolja.)
Leírom az összetevőket a táp zacsijáról, egyébként Real Nature a márkaneve.
Összetevők: Black Angus szárított marhahús (min. 17%), teljes értékű barna rizs, szárított Barbarie kacsahús (min. 10%), szárított Menhaden hering (min. 6,5%), köles, amaranth, friss zöldfűszerek, algakeverék, lazacolaj, (hidegen sajtolt) növényolaj keverék, áfonya, tojássárgája, zöld ásványföld (Terra Natura), (hidegen pergetett) virágméz, nyomelemek, vitaminok.
Többit nincs erőm leírni. :)
Nem tudom, hogy ez a táp mennyire jó minőségű, de nekünk bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!