A Finn Lapphund nem kap hőgutát?
Sok hosszuszoru eszaki tipusu kutya van ... biztos nem a nyar a kedvenc evszakuk ... de vannak 'mesterfofasok', hogy ki lehessen birni.
Minden esetre a szabad eg alatt biztos szenvedne szegeny.
Nem tudom, én több lapphundos csoportban vagyok bent facebookon. Sokan tartják házban a kutyáikat (főleg svédek és finnek a tagok).
Alapjáraton, ha biztosítasz neki pancsolási lehetőséget, sok árnyékot és van egy szuper kutya kozmetikus a közelben, akkor átvészelhető a meleg talán. Bár én nem kísérleteznék. Nekem is nagy bundájú kutyám van, egész nap a konyhakövön dekkol. Nem kockáztatom az egészségét. Már legalább egy tenyésztő hozott be kutyát külföldről, én őt kérdezném meg, hogy neki milyen megoldásai vannak erre.
Tudod, (nem tudod) a kertben sem fog. Sétálni, sportolni kell vinni, és sok új inger kell neki hogy legalább ne őrüljön meg. A következő kérdésed az lesz, miért agresszív a kutya, miért ássa fel a kertet, miért szökik? És mindre a foglalkozás hiánya lesz a válasz.
Szenvedne kint ilyen időben. Te leginkább semmilyen kutyát ne tarts.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!