Ő milyen fajtájú kutyus? Hol találhatok ilyet?
Én valami keverékre tippelek!Nagyon édes nagyon tetszik!Hol jutok hasonló kiskutyához?2menhelyen voltam eddig de nem találtam hasonlót!
11 éve foglalkozok Yorkshire terrierekkel!A képen szereplő kiskutya eléggé fajtatisztának tűnik!(Bár ezt csak TK igazolja)
A jellemvonások amit az amúgy rossz minőségű képeken láttam egyeznek!
Kb 5-6hónapos a kicsi, a fülei lekonyultak ami valószínű azért van mert váltja a fogacskáit!
Rosszul van megigazítva a szőrzete!(esetleg még a füle is felállna ha le lenne róla nyírva a felesleges szőr)
A színe szintén a kép rossz minősége miatt nem látható jól!De amúgy kivehető!
Kb 2-2.3 kg-os a kicsi!Nem a "mini" méret!(Bár ilyen mint típus nincs)
1éves koráig a szőre változik!Nagyon nagyon sokat!
Túl szép "szabályos" yorkie-s pofija van ahhoz hogy keverék legyen!
Egy szó mint száz,szegény kiskutya csak elvan hanyagolva!De ettől függetlenül nagyon szép példány!
Üzenem a gazdinak hogy ne ő kozmetikázza hanem vigye el szakképzett kutya kozmetikushoz!
Fogtam magam és megkérdeztem a gazdáját iwiwen!
Nem keverék és (szerintem) sok pénzért vette:(
A gazdi nyírta meg (bénán) ezért olyan esetlen:):D
A füle néha áll néha nem:D Törzskönyvezett és 90ért vette.
Köszönöm az eddigi válaszokat, Nekem nincs ennyi pénzem bármennyire is tetszik...marad a hasonló ámde keverék menhelyes kutyus akit még nem találtam meg:)
Az utolsó előtti válaszadónak külön köszönet ;)
sajnos a yorkieban a 90.000 még olcsó is...
átlagban 150.000 egy ilyen kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!