Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutyánál baj ha elvesziti...

Egy kutyánál baj ha elvesziti a bajuszát?

Figyelt kérdés
Mert hallotam hogy a macskáknak rossz.
2008. dec. 9. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Kutyának se jó.
2008. dec. 9. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem olyan szörnyen káros, de azért ha lehet ne veszítse el.
2008. dec. 9. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
szerintem sem valami jó, mivel azért ők is RÉSZBEN avval tájékozódnak, a máasik az orr :D
2008. dec. 9. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Mire gondolsz konkrétan? Baleset következtében veszítette el (pl. tűzhelyhez közel hajolt és leperzselte), magától hullott ki neki teljesen, vagy csak elszórtan találtál egy-két bajuszszálat a földön?

Ha balesetben történt, akkor szerintem biztosan visszanő neki. Ha magától hullott ki teljesen, akkor bőrbetegség is lehet a dolog mögött, tehát orvosi vélemény volna szükséges. Ha pedig elszórtan találtál egy-egy szálat, akkor tudni kell, hogy rendszeresen cserélik a bajuszukat, akár a bundájuk többi részét. Főleg idős korukra ez intenzívebb, azt hiszem.

Szóval, mi is a helyzet konkrétan?

2008. dec. 9. 14:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt csak kiváncsi voltam hogy akkor van-e valami baja a kutyának. KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!
2008. dec. 9. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
95%
Amikor például elviszi a gazdi az Uszkár kutyusát kozmetikushoz, garantáltan fél darab bajusz nélkül jön ki onnan az ebecske. Ez csak egy példa! No és az uszkárok pl, nagyon jó kutyusok. Persze ez más egyéb fajtákra sem fog eltérően hatni. Szóval sehogy sem hat! Nem lesz nekik semmi bajuk, de a kérdésed nagyon jó!!!
2008. dec. 9. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!