Ha megfürdetem kutyasamponnal, kijön belőle a szag?
Miért büdös a felmosó,ha azzal otthon felmosol?!
A kutya sampon segít.Van szagtalanító sampon is.
Leszed a samponn igen.
Azt viszont én sem értem, hogy
AD1: miért büdös a felmosó? Annak pont, hogy friss illatot kellene csinálnia a házban főleg, ha még valamilyen illatos cuccot (pl. Ajax) teszel a vízbe. Ki kell mosni a felmosófejet, ha az a büdös.
AD2: én ha felmosok, ki szoktam csavarni a felmosófejet mielőtt elkezdek vele takarítani, így alig lesz vizes a padló, ha bele is fekszik valamelyik állat pillanatok alatt megszárad. Még ha ecettel mosok fel, akkor is.
Ha a felmosó vizet nem öntöd ki használat után, hanem benne hagyod a vödörben poshadni, olyankor a felmosó víz hiába van benne tisztító szer, beposhad és megbüdösödik. Ilyenkor a felmosó fejét tisztító szeres vízbe többször ki kell mosni, hogy ne legyen büdös. Viszont, ha a kutyád csak a tiszta vízbe feküdt bele, és attól büdös, "ázott kutya szaga van" az meg elmúlik, ha megszárad a bundája.
Amúgy a sampon is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!