Pisiszag parketta van, szonyegpadloban?
Ezek után én rövid úton megvonnám a kutya iránti bizalmamat, és "elengedném a kezét".
Gondolom, világéletében kinti kutya volt. Azt pedig nem lehet csak úgy szobatisztaságra nevelni.
Ti megpróbáltátok -de nem jött össze. El kell engedni a témát.
Ha meg albérlet, akkor pláne, mert a tulajdonos mindent is rátok háríthat, adott esetben nem hogy a kauciót nem adja vissza, hanem további kártérítést követelhet.
szodabikarbonas vizzel attorlod es elmegy a szag azonnal.
En is felnotten vettem a nagytestu kutyam. 1 het alatt lett szobatiszta . Napi 3x ossze vittem. Rendszertelenul. A titok: sose orditok vele,betartom a sorrendisegi szabalyokat (azaz kutyanyelven kozlom vele ,h en vagyok a fonok,igy neki nincs joga a lakasban pisilni)
4-es, már nem azért, de egy kinti kutyának világos fogalma van a kintről és a bentről, őket a legkönnyebb szobatisztaságra szoktatni. Az a kutya, akinek nem volt lehetősége megtanulni, mert pl. nem volt udvar, az nagy eséllyel zavarodik meg és végzi el a dolgát odabent.
8 órát én sem bírnék ki egyébként, nem tudom, hogyan bírják ki a lakótelepi kutyák. Az a baj, ha már szag van, akkor arra ösztönzi, hogy oda ürítsen.
Szamold ki ,mennyi a vizszukseglete. Reggel itatod es eteted 6-kor. Leviszed7-7.30-ig. 8-ra beersz a munkaba. 4-re hazaersz. 4.05-kor leviszed.
Ha 23.00-kor alszol,akkor 21.00-kor beeteted es beitatod (leves stb) 22.00-kor leviszed.
Ehhez kiegesziteskepp egy labtorlovel torold fel a pisijet es azt tedd egy jarolapos helysegbe es mutasd meg neki,h oda pisiljen.
Eleg hamar megertik az emberi beszedet es tudni fogja,mit akarsz mutatni. Megerti a szitubol.
Fo tos,h ne ordits ne dramazz a pisi eszrevetelekor,mert azert rejti el a szonyegre meg matracra. En tok lazan viseltem ,igyha pisi kaki van,akkor szep latvanyos helyre a jarolapra a mosogatogep ele teszi. (Majdnem kidobtuk a mosogatogepet,hogy folyik 😂😂😂)
A kutya neveben kerem,h legy turelemmel. Nyugodt halk kedves beszeddel ered el a leghamarabb az eredmenyt es lazasaggal. Ne legyen tdljesitmenykenyszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!