Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki lakásba tart nagy mozgásig...

Aki lakásba tart nagy mozgásigényű kutyát, írna egy napi rutint?

Figyelt kérdés

Border, mali, pit, jack russel, bármilyen köztudatban aktívként élő fajta, de akár keverék is lehet a lényeg hogy sok fárasztást igényel.

Légyszi a fajtát is írjátok oda.

2021. júl. 13. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

2., válaszoló, érdemben nem szólok hozzá, mert kertes házban lakom és a kérdés a lakásban tartott kutyákra vonatkozik.

Nekem tetszett mindenki hozzászólása, senkit nem pontoztam. Itt a gyakorin ezt a "lepontozás" el kell engedni. Biztos vannak akik ezzel szórakoznak.

2021. júl. 14. 08:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Foxterrierem volt.simaszoru. Minden reggel 4.45-kor lepunk ki a lakasbol futni telen nyaron. Heti 6-szor. Poraz nelkul futott a fuves terepen,ahol nem voltak autok stb. Ott 4-5 km sprinteket huzott le tobbszor az alapfutas kozben.

Napi 3 seta megvolt pluszban meg feladatozas az osszes seta kozben.

A futas napjan odafigyel,mit kertem tole.

2021. júl. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!