Ugye milyen aranyosak? Egyszerűen megzabálnám öket! (kép)
2010. aug. 27. 13:38
11/23 anonim válasza:
És ezek a sintértelepen milyenek?
12/23 anonim válasza:
oncogitó naon cukik már megszerettem őket:D:D
13/23 anonim válasza:
a menhelyen gyönyörűbbek vannak :) elhiheted :) és ott eredetik, azokból csak egy van :) facebookon még több van, különböző kutyamentő szervezetektől. vegyél fel párat az ismerősönek és minden nap ezektől aranyosabbakat láthatsz.
14/23 anonim válasza:
Szerintem mindegyik kutya aranyos és mind megérdemel jó gazdit. Akár értékes fajtatiszta, akár kidobott kis keverék.
15/23 anonim válasza:
egyetértek ved mindegy az h fajtatiszta vagy keverék.. ugyananyi szeretetet tud adni mindegyik:)
17/23 anonim válasza:
Szerintem annyira nem aranyosak... Jó persze édesek, de ezerszer szebb és aranyosabb kutyákat tudok muatatni.
Amúgy édesek:)
18/23 anonim válasza:
Minden kölyök kutya aranyos!Még a mopsz is:)
19/23 anonim válasza:
Akinek egy kiskutya nem aranyos, az számomra nem élőlény.
20/23 anonim válasza:
kérdező:faj tiszta dalmata kölykök cuki édesek
menhelyek többsége 1 éven felüli kutyák és kan szuka egyaránt keveseb faj tiszta van több a keverék.Te keverékeid menhelyen cukik ártatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!