Milyen sűrün kell cserélni a kutya vizét?
Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 22:43
2/6 anonim válasza:
Én nyáron naponta többször cserélem ha időm engedi,de nem szabad tól hideg vizet adni a kutyának nyáron. Télen ha már minuszok vannak,akkor is hanonta többször ránézek a vizére a kutyának,hogy bevan e fagyva neki vagy sem. De naponta mindenféleképpen kell a kutya vizét cserélni. Akár szobában tartott kutya,akár a kertben tartott kutya.
3/6 anonim válasza:
Az én kutyám házban él velünk, így annyiszor ellenőrzöm, ahányszor csak eszembe jut. Mivel mindenfélét a szájába vesz, hamar összepiszkolja a vizét, meg ha többször iszik, akkor nyál is kerül bele, ami nem túl esztétikus, ha úszkál a vize tetején (és szerintem nem is egészséges). Tehát, ha valamit látok benne, egy mozdulattal kicserélem neki és kész.
Arra még figyelek, hogy egy palackban előre tárolom neki, mert a csapból kegyetlenül hideg víz folyik, és többször hallottam köhögni, amikor direkt onnan töltöttem.
Egyszóval, szerintem minél többször, annál jobb.:)
4/6 anonim válasza:
Annyival azért még kiegészíteném, hogy a kutya nyálában baktériumok vannak, olyan mennyiségben, amit normálisan a szervezete kezelni tud. Ha beleiszik a táljába, akkor abba is kerülnek, ahol viszont el tudnak szaporodni, és ha azt visszaissza, akkor az már káros lehet. Persze, ehhez idő kell, meg ez főleg melegben történik meg, de ezért jó minimum naponta egyszer cserélni neki.
5/6 anonim válasza:
nekem is benti kutyusaim vannak.minden nap cserélem nekik.próbáld ki,hohy egy pohárba töltesz vizet este,reggel kóstold meg.szerintem nagyon rossz.olyan állott lesz.meg por is egy bele!nagyon fontos,hogy mindig legyen a kutya előtt tiszta víz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!