Ez milyen fajtájú kutya lehet?
2021. júl. 9. 19:40
11/28 anonim válasza:
Corgi most nem tudom melyik a kettő közül, de két fajtája van.
12/28 anonim válasza:
9-es nem ezek a képeken fajtatiszta corgik vannak, csak két fajtája van, és van testi jellemző amiből meg lehet különböztetni őket, de már nem emlékszem mi volt. De gugli drága jó barátunk amúgy segítőkész és szívesen elmeséli, csak jó kulcsszót kell adni neki.
13/28 anonim válasza:
Megnéztem neked:
Pembroke welsh corgie és a Cardigan welsh corgie.
Talán a cardigannak hosszabb a teste és a feje is masabb.
14/28 anonim válasza:
A bernáthegyi már kölyök korában is sokkal, de sokkal nagyobb.
Nekünk bernáthegyi keverékünk van, 2,5 hónaposan (10-11 hetesen) hoztuk el és akkora volt, mint egy kisebb görögdinnye.
Szerintem is Corgi jellegű.
15/28 A kérdező kommentje:
Tényleg, ő is corgie, és neki kicsit lelóg a füle; mármint, az egyik lelóg, a másik nem:)
2021. júl. 9. 21:25
16/28 anonim válasza:
ha nem foxi, akkor biztos maxi :)))
17/28 A kérdező kommentje:
A foxterrier kölykök is kicsikét máshogy néznek ki, hosszabb az arcuk, és rövidebb a szőrük
2021. júl. 9. 21:31
18/28 A kérdező kommentje:
Tehát, én most corgira, vagy corgi keverékre gondolok. :):)
2021. júl. 9. 21:31
19/28 anonim válasza:
Ha van farka akkor Cardigan corgi.
Ha nincs akkor Pembroke corgi.
A képen nincs,de szerintem ez egy Pembroke lesz.A Cardigannak más fejformája van.:D
20/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!