Nem szeret a kutyusom?
7 éves németjuhász szuka, kölyökkora óta ismerem, mindig is én foglalkoztam vele a legtöbbet. Azonban sajnos 3 évvel ezelőtt úgy alakult, hogy a nagymamámhoz kellett költöznie, ahol nagyon jó dolga van és én még most is rengeteget járok hozzá, szinte minden nap átmegyek és megsétáltatom. Vannak olyan problémái, amelyek sajnos a németjuhászoknál gyakoriak, például csípőízületi fájdalmak jelentkezhetnek nála, ha túlterheljük, éppen ezért csak rövidebb sétára megyünk, és az udvaron sem erőltetjük a szaladgálást ha nem akarja.
A lényeg az, hogy kiskora óta én foglalkozom vele a legtöbbet, mégis úgy érzem, hogy nem szeret:(( Amikor engem meglát először csóválja a farkát, de ez gyorsan alábbhagy. De amikor a szüleim/testvéreim érkeznek, akkor elképesztően boldog és izgatott lesz. Rám nem hallgat, nem jön, amikor hívom, nem ül le kaja nélkül, nem keresi a társaságom, nem csóválja a farkát, amikor simogatom, nem nyalogat. A többieknek ezt mind csinálja, csak nekem nem. Miért lehet ez? Nem szeret? :(( Vagy valamit rosszul csinálok?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat <3
"Amikor engem meglát először csóválja a farkát, de ez gyorsan alábbhagy. De amikor a szüleim/testvéreim érkeznek, akkor elképesztően boldog és izgatott lesz."
Téged minden nap lát,foglalkozol vele, a családod többi tagjával csak ritkábban találkozik. Te is jobban örülsz egy barátodnak, ha sokáig nem látod, mint mikor minden napot együtt töltötök.
A nyalogatást, csóválást örömében teszi, valószínűleg neked is így örülne ha több ideig nem látna.
Az hogy nem fogad szót az egy másik dolog, semmi köze nincs ahhoz mennyire szeret. Szerintem 3-as válasza erre a magyarázat.
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat <3
Szóval a probléma az, hogy maga alá sorol. Szerintetek ezen hogyan tudnék változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!