Mért mondják a kínai kopasz kutyára hogy hosszú szőrű? Akkor mitől kopasz? Hogy van?
Figyelt kérdés
Ki volt írva hogy ajándékba adnak egy kínai kopasz kutyát és volt róla csomó kép de az a kutya sehol nme volt kopasz olyan volt mint egy bishon xD Akkor ez most hogy van? Nincs is olyan mint a tengerimalacoknál hogy tök kopasz?2010. aug. 26. 21:18
11/18 A kérdező kommentje:
Ez a powder full tök ari :)
2010. aug. 26. 21:29
12/18 A kérdező kommentje:
*ff xD
2010. aug. 26. 21:30
13/18 anonim válasza:
De az ember nem a kutyaszőrére allergiás tulajdonképpen hanem a kutya elhalt bor hámsejteire. De ha hipoallergen kutya keresel akkor meg ott van a Bichon, Uszkar is. Uccso voltam.
14/18 anonim válasza:
ja, pl az uszkár, és a bichon nem hullajtja a szőrét, mert egész életében nő, nekem uszim van, bnőm allergiás a szőre, de az uszimtől nincs semmi baja.
15/18 A kérdező kommentje:
És yorkival mi a helyzet? Ez a kedvenc fajtám :) Ma megyek venni egyet :))) Olyan aranyosak amikor ilyen kis táskákban viszik őket :) Mondjuk én a régi yorkimat se vittem táskában de azért aranyosnak tartom :)
2010. aug. 27. 06:27
16/18 Akiteki válasza:
Tök jó! Kutyát azért kell venni, mert cuki kis táskában lehet hordani.
Mikor kötik már végre engedélyhez a kutyatartást?
17/18 anonim válasza:
Úgy tudom a powder puff változat is hipoallergén.
18/18 anonim válasza:
1. Más kopasz kutyafajtákhoz képest hosszú szőre van a kínai kopasznak, de kívüle - az amerikai kopasz terriert leszámítva - valamennyi kopasz kutyafajtának pont ott van szőre, akárcsak a kínai kopasz kutyának - fej, mancsok, farokvég.
2. A kínai kopasz kutyának van szőrös változata is, az ún. "power puff", lehet hogy ilyen kutyáról voltak olyan képek, hogy amiatt föltetted a Gyakori kérdések, válaszokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!