Ha egyszer már demodexes volt a kutya, várható hogy újra előjön a baj?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 00:04
1/8 anonim válasza:
Mennyi idős? Fiatal korban van egy időszak, amikor gyakran lecsökken az immunrendszer működése és kijöhet rajta a demodex.
De még felnőttként is vannak időszakok (sok tényező miatt), amikor vagy immun gond, vagy egyéb probléma miatti mellékes tünetként jelentkezik ez.
2/8 anonim válasza:
Ezért próbáld ki VLAN-al is.. Elképzelhető hogy a régi kódja még a modem-re vagy demodex-re volt optimalizálva..
3/8 anonim válasza:
Persze lehet hogy nyávogni fog, de ez szimpla értelmezésbeli kérdés, vagy megtanult egy idegen nyelvet .. sok szerencsét ..
4/8 A kérdező kommentje:
1
Még csak fotón láttam, még a mengelyen van. Azt hiszem, 3 éves. Csak mielőtt felveszem velük a kapcsolatot, szeretnék többet tudnia dologról.
2021. júl. 5. 10:09
5/8 anonim válasza:
A demodex atka minden kutyán megtalálható. Ha legyengül az immunrendszer, akkor üthet be jobban.
Az enyém is az volt, mikor örökbefogadtam. Pikkpakk helyrejött, és azóta sincs ezzel gond.
6/8 A kérdező kommentje:
5
Te mivel eteted a kutyusod? Van valami javaslat?
2021. júl. 7. 16:46
7/8 anonim válasza:
A menhelyen tápot evett, aztán mikor hozzánk került szintén tápot, mert nem akartam hogy hirtelen minden új legyen neki, most pedig már nyersen eszik.
8/8 anonim válasza:
megszütn a kutyád,baja,betegsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!