Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális?:

Normális?:

Figyelt kérdés
A kutyám konkrétan 18plusszozik egy plüssével. Ez normális?
2021. júl. 4. 15:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet már ennyi idősen is ivartalanítani: [link]

Amúgy meg tiltani kell addig is.

2021. júl. 8. 22:05
 22/23 anonim ***** válasza:
64%
Úgy imádom amikor olyan emberek szólnak bele olyan dolgokba amihez egyáltalán nem értenek. Igen 8 hetesen es igen 4 hónaposak is dominálhat egy kutya. Amivel csinálja annak úgymond olyat "mond" hogy: "Én feletted vagyok a falkában!" Ezt mindenképp tiltani kell akár már 8 hetesen. Amikor a mi kutyánk hozzánk került ha esetleg ilyet csinált azonnal tiltottuk. Láss csodát azóta talán 1-2 évente egyszer csinálja ha takaróval játszunk és már nagyon bedurvulásod de akkor is egy szóra/jelre abbahagyja azonnal. Ilyenkor legjobb egyébként az ivartalanítás mivel ezek a viselkedésnek száma csökken vagy akár el is múlik. Illetve akár kan akar szuka a kutya a betegségekre száma is csökken. Sajnos a dominanciát sokan nem veszik komolyan nevetnek rajta esetleg meg le is videózzák. Csak kiváncsi vagyok hogy akkor is majd így nevetnek ezek az emberek amikor a neveletlen kutya szinte minden vendég lábán ezt csinálja. (Sajnos ilyenről is tudok)
2021. júl. 9. 10:47
 23/23 anonim ***** válasza:
17%
Unatkozik, valamin le kell vezetnie a többlet energiát.
2021. júl. 9. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!