Keverék vagy fajtatiszta kutyusok tetszenek jobban?
Én inkább a kutya egyéniségét értékelem, mint a pedigréjét.
Találkoztam már mindenfélével. A fajtatiszta is lehet bolond, és a keverék is lehet intelligens és jólnevelt. Jólnevelt, de mégis játékos, barátságos és emberszerető, társaság kedvelő.
Az adott kutyától függ. Az én keverék kutyámat többen hitték már fajtatisztának, észreveszik, mert olyan, mint egy kölyök, pedig már 4 éves.
Fajtatiszták és keverékek között is van, amelyik tetszik és olyan, amelyik nem. Nem a papírtól függ.
Nem attol függ.
Vannak fajta tiszták amik nem tetszenek. Most sértődések elkerülése végett nem nevezek meg semmit.
Egy keverék pedig a "jesszusom vidd a közelemből"-től a "jaj de imádnivaló plüss kutyi"-ig akárhol állhat kinézetben.
Nekem a berni pásztorok és bichonok tetszenek és ezeknek lehet akármilyen keveréke azokat is biztos tetszenének
Vannak különleges, szé, egyedi megjelenésű keverékek is. Nekem 3 keverékem van, kettőt rendszeresen fajtatisztának néznek, még az állatorvos is rákérdezett az egyiknél, hogy milyen fajta, pedig igazán semmilyen fajtára nem hasonlítanak. :)
Viszont vannak olyan fajták, amik engem teljesen lenyűgöznek, azokat számomra egy keverék sem tud felülmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!