Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyök labradornak milyen...

Kölyök labradornak milyen pórázt vegyek? Flexi vagy sima?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sima bőr vagy textil. Aztán szépen megneveled és szaladgálhat bizonyos helyeken és nem fog húzni.
2010. aug. 26. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tud rendesen láb mellett jönni, addig felejtsd el a flexet! Az alapokat simával tanítsd meg neki, aztán, ha biztosan megy akkor jöhet a másik!
2010. aug. 26. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

felejs el a flexit egy akkora kutyának (ja, és a hám se jusson eszedbe se)

sima normál nyakörv és póráz, ha nagyon húz akkor retrievrpórázt érdemes kipróbálni

2010. aug. 26. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Én már láttam Labradort flexivel és hámmal, élég viccesen nézett ki, sajnáltam szegény kutyust. Rendes póráz megfelel.
2010. aug. 26. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:

15:00, nem tudom mi lehetett rajta vicces..

Amíg nem tanítottad meg rendesen sétálni, hogy ne húzzon, addig sima póráz+nyakörv. Később használhatsz flexit, annak is meg van a maga előnye.

2010. aug. 26. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
hát ha szerinted nem vicces egy felnőtt kan Labrador, amint hámmal és flexipórázzal apporirozik, akkor el se merem képzelni te mit művelsz a kutyáddal...
2010. aug. 26. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

19:57, azt nem írtad oda, hogy teljes "öltözékben" APPORTÍROZIK. ilyenre gondolni sem mertem, azt hittem, te azt találod nevetségesnek, hogy valaki az utcán hámmal+flexi pórázzal sétáltatja a kutyáját, mert szerintem azon semmi kivetni való nincs, bár nem egy megszokott látvány.

ne kezdj el sértegetni, én sem feltételezem rólad, hogy a kutyád fojtónyakörvvel, és arany fuxos nyaklánc kinézetű pórázzal viszed más kutyák közé, és ha szaladgál egy másik kutyával, te repülsz utána.. hehe..

2010. aug. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!