Kell még egy kiskutya a beagle-m mellé?
Hello.
Van egy 2 éves beagle kisfium.
Néha azt érzem, hogy szomorú egyedül.
Kell mellé szerintetek még egy kutyus társnak?
Bár van két macska is, de ugye ők nem mernek bemenni a kutyus ketrecébe.
Mit gondoltok?
Te mit tudnál csinálni, ha beb@sznának egy ketrecbe?? Semmit...
Ilyeneknek nem kéne kutyát adni -.-˝
Igen,
ha van annyi időd, hogy két kutyával foglalkozz, főleg hogy mivel kiskutyát szeretnél, te is tudod, egy kölyökkutyával mennyit kell foglalkozni.
ha nem megterhelő két kutya jó minősű ételekkel/tápokkal való etetése
..
De mi az, hogy kutya ketrece? Ha kertes házban laktok, ugye minimum naponta 1-2 órát kiviszed sétálni?
Ha a fentiek közül valamelyik nem lehetséges, akkor a válasz NEM, ne kínozz még egy kutyát.
Nekem is van egy 2 éves Beagle-m de én azért gondolkodtam el azon hogy kellene mellé még egy másik kutya mert folyton kiszökik tök mindegy mekkora és milyen kerítésen és valahol hallottam hogy 2-en vannak és azóta nem szökik ki.
Amúgy az enyém is be van zárva épp ezért hogy ne szökjön el de napi többször kiengedjük és sétálni is viszem de ha csak pár percre is magára hagyjuk akkor elindul felfedezni a nagyvilágot.(szerencsére eddig a szomszédtól messzebb nem jutott)
Nem ketrecbe zárni kéne hanem megnevelni!
Ha meg kennelről beszélsz akkor meg remélem naponta többször van kiengedve és naponta többszőr viszed sétálni!
Nekem is beagle kutyám van,egyedüli kutya,mert úgy érzem/tudom,hogy 2 kutyával lehet nem tudnék már úgy foglalkozni és nem bízok annyira magamban,hogy a kocsiban/utazáskor meg a kirándulásokon 2 kutyával menjek.
Ezért 1 kutyám van,de azzal annyit foglalkozok amennyit tudok.
Van kutyák társaságában naponta vagy két naponta.
Ha unatkozik akkor meg húzgálja a rongyát vagy alszik.
Amíg nem vagyok itthon addig alszik.
Ha bírsz két kutyával akkor lehet még egy kutyád,de inkább foglalkozz a mostanival többet.Mert az nem megoldás,hogy hozzol mellé egy másik ebet.A beagle mozgós,pörgős kutya nem olyan akit bezársz a kennelbe és lefekszik,mert elfáradt.
Már ne haragudj, de nem olyan ketrecben van, amilyenre ti gondoltok.
Másnak ekkorra az udvara.
Elég nagy területe van.
Foglalkozom vele, sétálunk, játszunk...
Nem biztos,hogy szomorú, csak nem akarom,hogy egyedül legyen,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!