Találtam egy yorkit 20. 000-ért, megvegyem?
Nem sok köze van a yorkihoz,de ha keverékért ki akarsz adni 20 ezret és segíteni egy szaporítón ,vedd meg.
Keveréket ingyen is kapsz százszámra.
Gondolom,az nem jó,neked olcsó divatkutya kell.
hát.. akkor megvan a bibi, mért adja 20ezerért. mert ez nem yorkie.
van benne valamennyi, de inkább más fajta. ettől még lehet egészséges, meg lehet ezért adja 20ezerért. mert egy fajtatiszta yorkienak föláll a füle, és rövidebb a pofája. meg alapból
"mini yorki"
1. mini yorkie nincs
2. nem yorki, hanem yorkie. +e
Hát én egy keverék kutyust 5ezerért vettem. És ez is egy keverék, és 20ezer az sok. Főleg hogy yorkie alig van benne.
Én mindjárt elsírom magam...
Drága kérdező, nem tudom feltűnt e, hogy a Te 20 ezer forintos yorkid ott a fényképen egy kölyök német juhász méreteivel vetekszik!
Legalább nézz utána a fajtának, ha már yorkit keresel!!!
Hát ebbe annyi yorkie van, hogy olyan a színe.
De amúgy én simán rávágnám, hogy egy színhibás labrador vagy valami hasonló keverék kölyök.
És szerintem olyan nagyra nő meg, hogy nem is tudod vinni a kezedben. Főleg hogy júniusban született, és 2 hónaposan már ilyen nagy. unokatesóm bernipásztora volt ekkora. Kb.
Ez csak egy rosszul sikerült keverék.
Azt hogy megveszed-e, az meg rajtad múlik.
Ha neked így is tetszik, akkor jó kutyázást.
akkor már inkább ezt
egyik barátnőmnek biewer yorkieja van, nagyon aranyos. és legalább rendes a mérete.
Utolsó, ez is egy nagy kamu.
Mármint a képen lévő kutya lehet, hogy biewer, de Magyarországon alig van néhány tenyésztő, aki biewer yorkit tenyészt, ráadásul az sokkal drágább, mint a yorkshire terrier.
35 ezerért akkor kap az ember biewert (ráadásul több kutyáról van szó a hirdetésben!) amikor 20 ezerért yorkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!