Találtam egy yorkit 20. 000-ért, megvegyem?
Ez a legjobb:
"Nézd meg mielőtt megveszed,hogy egészséges-e, a szüleit, hogy egészségesek-e"
Na persze, ha ez csak így menne, akkor senki nem venne beteg kutyát, sőt, állatorvosokra sem lenne szükség, hiszen bárki ránézésre tudna diagnosztizálni. :)))
"Más talán nem tehet fel hasonló kérdést?"
Használni kéne a keresőt, és akkor kiderülne, hogy a felmerülő kérdések kétharmadát már megválaszoltuk!
Hogy segítsünk??!
Már nem azért,de csak annyit kértem,hogy linkeld be a hirdetést ennyit nem tudtál megtenni,de segítsünk!!?!
Ha belinkelnéd talán több mindent tudnánk mondani addig nem mondok semmit (bár nem hiszem,hogy változni fog a véleményem,de mindegy).
Nincs kép a kutyusokról :(
Azt hittem, hogy van, de mégse.
Más talán nem tehet fel hasonló kérdést?"
Használni kéne a keresőt, és akkor kiderülne, hogy a felmerülő kérdések kétharmadát már megválaszoltuk!
Nem az volt a bajotok, hogy csak úgy megkérdezte, hanem az, hogy azt hittétek ő az aki tegnap is feltett egy hasonló kérdést és aki 6 kutya mellé szeretne egy yorkit.
nem a kép érdekel hanem a hirdetés..léccives linkeld be!
Köszönöm.
Raktak fel képet róla :) Felhívtam és mondtam hogy h rakjanak fel :)
Hát őszintén nem találtam volna ki,hogy ez yorki!
Ez úgy szaporitó ahogy van és amit belinkjeltél az"mini" yorki és nem csodálom,hogy nem tett fel képet.
Valami köze lehet,hogy van a yorkihoz,de nem valami sok.
Ne vedd meg.Ha yorkit akarsz minden képpen akkor várj pár évet és gyűjtögess..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!