Pitbull súly kérdés?!
Igen
Rendszeres ahogy kell.
Akkor szerintem azert van mert novesben van. Probald a kajaadagjat novelni ha ugy latod szukseges de inkabb ne legyen kover mert az nem jo.
Nekem egy Kangal keverek kolykom van az is eleg idetlenul nez ki de kiskorukban ilyenek,egyszer kinovi magat azutan kitelik.
Köszönöm szépen a valaszod.
Igen én is a nővésre gondoltam mert hihetetlen mennyit nőt ez idő alatt mióta nálunk van.
Es ha meg elfogadsz egy tanacsot akkor adjal neha neki hust is ne csak “minosegi tapot” barmennyire ellenzik is az ittlevok hidd el jo neki.
Na meg nyers tojast,hetenye legalabb harmat,szep fenyes lessz a szore.
Rendben
Köszönöm a segítséget 😊
Minden nyersen. Csontokat is mar megeszi.
A pit vekony atletikus alkat. Ha neked nagydarab macis kutya kell,napolyi masztiffot vegyel.
Kölyökként legyen is vékony! Hacsak nem akarod már 2-3 évesen a könyöke, csípője, gerince miatt nyugdíjazni és műttetni.
De felnőttnek sem kell kövérnek lennie! Normál esetben a pitnek így kell kinéznie: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!