A kutya riasztóval kinek mi története?
A szomszéd kutymorgoja az éjszaka nagy részét ugatással tölti.Van víze,kajája,árnyékos rész bőven,bár éjszaka az árnyéknak nincs jelentősége.Arra gondoltam,kutya riasztóval sikerűlhet hallgatásra bírni mert már a plafonon vagyok tőle.Lelőni meg még sem kellene.Ez egy német juhász blöki.
Szóval van rá remény hogy megfékezzem?
ismerős a szitu... nálam a szembeszomszéd kutyája verki ki a biztosítékot rendszeresen.
az alábbi megoldások vannak
- elköltözöl
- rábírod a szomszédot, hogy költözzön el
- beszélsz vele, hogy regulázza meg a kutyát
- a jegyzőnél felejelented: birtokvédelmi eljárást kezdeményezel
- van mégegy megoldás, de azért börtön jár!
nekem is
Nekem is német juhászjutyám van. Okos jószág, hallgat a gazdira és kiválóan lehet idomítani!
Amit az általad említett példány csinál az nem normális, ott bizony a gazdának sok dolga lenne, törődnie kellene a kutyával, idomítani, oktatni. Az enyém nem kajabál egész éjszaka, mert megtanítottam neki, hogy az úgy nem oké.
Gondolom a szomszédodat csak addig érdekelte a kutya amíg nem kapott valahonnan ingyé', vagy 1 lityi pálinkáé' egy "garkaskutyát". Mer' az jó! Akko' biztos nem fognak betörni és akárkmelyik betörő meglátja fejvesztve melekül az ellenkező irányba! Cézár, vagy Rex a neve gondolom szegénynek....
Beszélj a gazdával és beszélj a jegyzővel és találjatok ki egy mindenki számára megfelelő megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!