Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baj? A kutya...

Mi lehet a baj? A kutya rendben lesz? Mi lehet a lábammal?

Figyelt kérdés

Kb fél órája történt az eset. Elvittük sétálni a szomszédommal a kutyákat és az utcában lévő németjuhász kiszabadult és nekirontott a tacskónak. Az én kutyám leszedte róla viszont ő már elég öreg és a fogai is kopottak így nem nagyon tudott védekezni. Belerúggam a támadó kutyába mikor az enyém lekerült a földre. Megijedtünk mindannyian. Főleg, hogy egy öt éves kislány is velünk volt. A helyzet az, hogy azóta nem tudok a lábamra állni. Egyfolytában nyilal a fájdalom bele és ha behajlítom az ujjaim ez csak erősebb lesz. Felpolcoltam, de nem jobb. Nem dagadt fel és nem lilult be viszont észvesztően fáj. Eddig jegeltem már lefagyott az egész lábam. Az egész lábfej és egy kicsit a bokám. A kutyát átnéztem kicsit erősebben megmarkoltam a szőrét mindenhol nem sírt fel. Akkor nem lesz baja ugye?

Őszintén megmondom nem is tudom miért aggodjak jobban. A kutyáért, magamért vagy a támadó miatt, akit most láncra vernek mert nem jó a kerítés. Remélem most nem verik meg.

2021. jún. 21. 20:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%
Minel hamarabb megnezik annal jobb lenne tenyleg. Foleg hogy a surgossegin is orakat kell sokszor varni, ha nem eletveszelyben van az ember. Jobbulast neked, es a kutyusnak.
2021. jún. 22. 09:28
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Voltatok orvosnál? Ha igen mit mondott?
2021. jún. 22. 17:58
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem anyám szarik bele az egészbe most is dolgozik. Majd holnap elvisz. Tök jó holnap van a bankett is.
2021. jún. 22. 18:23
 24/32 A kérdező kommentje:
Koszi az érdeklődést.
2021. jún. 22. 18:23
 25/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha holnap sem akar reggel elvinni, akkor élj a felajánlott lehetőséggel és vitesd beagad mással az orvoshoz.
2021. jún. 22. 22:25
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
*be magad (beagad helyett)
2021. jún. 22. 22:25
 27/32 anonim ***** válasza:
Szia! Elvittek az orvoshoz?
2021. jún. 24. 09:13
 28/32 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg, mi van veled?
2021. jún. 24. 09:14
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Biztos belehalt a serulesebe mert belerugott egy kutyaba :))))
2021. jún. 24. 10:01
 30/32 A kérdező kommentje:
Igen tegnap délután eljutottunk a sebészetre. Töréem nincs, enyhébb zúzódás illetve a szalagok gyulladásba vannak ezért borogatni kell. A kutyus jól van a dokit is felhívtuk azt mondta, ha a kutya viselkedésén nem változik semmi, az étvágya sem csökken illetve nem lázas akkor nem lehet baja.
2021. jún. 24. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!