Az anyakutya megölte a kölykét! Miért tette ezt?
3-as vagyok, ha a kolyok tobb hetes volt akkor mar lathattatok,hogy egeszseges. Addig nem vetted eszre agresszio jelet a szukan?
Problemas ha a par hetes kolykot megolte, annak mar nincs koze,hogy nem volt eletrevalo a kicsi vagy elso alom meg ilyenek mert akkor par naposan olte volna meg. Nehez igy eldonteni mert nem lattam de figyeld a szukat,ha veletek is agressziv akkor gond van vele.
Engem most a “szakertok” le fognak pontozni de ne torodj veluk es az idiota valaszaikkal :)
Kedves kis utolsó, aki a hülyét j-vel írja, hát, az inkább maradjon csöndben.
Ismered a kutyát és ott voltál? Nem, tehát nem tudod az okát. Én szerinted ott voltam? Nem, így én sem tudom az okát. A nagyobb gond, hogy a kérdező sem ismeri a saját kutyáját és még csak nem is figyelt rá oda, nem is volt jelen. Pedig alapvető, hogy felügyelet nélkül nem hagyunk magára egy pár hetes kiskutyát egy felnőtt kutyával! És nem csak emiatt, hanem még ezer és egy okból!
De a kérdező felelősségtudata sajnos ennyiben merül ki. Szaporít, összeereszti felügyelet nélkül őket, majd a szukát rugdosná mindezek után.
Kedves kis 15,
1.fingod nincs a kutyakrol de osztod az eszt mert “valahol ezt olvastad”
2. Tudom,hogy igy biztonsagos a billentyuzet mellol de ne szologass be,nem tudod soha kinek szolsz be
3. Ami a helyesirast illeti kosz az eszrevetelt, sok magyar meg annyira sem is helyesen mint en(roman vagyok es roman suliba jartam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!