Az anyakutya megölte a kölykét! Miért tette ezt?
ez normális az állatoknál, az én macskám is megette a kölykeit.
valószínűleg ár nem élt a kutya, amikor megette az anyja.
Mekkora volt a kicsi? Volt tobb is es ezt az egyet olte meg?
Ha par napos volt a kicsi,tobben is voltak egy alomban es csak ezt olte meg akkor teljesen normalis,azt jelenti,hogy a kicsinek valami baja volt azert olte meg.
Ha nagyobb volt a kolyok,par hetes es egyedul volt vele akkor nem normalis,tobb oka is lehet.
Na akkor lehet is szepen ivartalanitani, hogy tobbet ne tortenhessen meg ilyesmi!
Miert is hagytatok elleni? Megerte? :(
1, mert ez az első fialása. Van olyan kutya, aki az egész almot megeszi, mert "bepánikol", nem érti a helyzetet.
2, beteg volt a kölyök. Te ezt nem biztos, hogy észreveszed rajta, de az anyja igen.
3, valami nagy stressz érte az anyát. Gyenge az idegrendszere
Jobb lenne, ha ivartalanítanátok. Az ellés egy stresszforrás a kutya életében. Ő nem úgy éli meg, hogy "hurrá kicsinyeim lettek!". Arra sincs semmi szükség, hogy életben egyszer fialjon.
Miért elletted le a szukát, ha nem értesz hozzá?
Most, hogy felelőtlenül és tudatlanul szaporítottál és ez lett a vége, biztos jobban érzed magad...
Ne a szukát rugdosd, hanem magadat, de főleg a drága, értelmes szüleidet, hogy ilyenre neveltek...
Szerintem meg provokatív kamukérdés, mert a kutyák nem pusztítják el a kölyküket. Valószínűleg a kérdező olvasott erről a farkasoknál vagy más állatnál és úgy gondolta, hogy milyen jó vicc lenne ebből egy kérdést fabrikálni.
Egyébként igen, tudom, hogy van olyan, amikor az anyakutya például ráfekszik a kölykére és az megfullad, de az nem szándékos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!