Kutyáknak való Béres csepp kapható még? Minden gyógyszertárba úgy néznek rám mint a hülyére. Pedig biztos, hogy az elöző kutyámnak vettem nem embereknek készült terméket.
A sima, emberi is jó nekik. Vagy porként, IMMUNOVET márkanév alatt.
Szívesen, ez a dolgom!
5.-nek.
Te miért szedsz vitaminokat? ja tudom, te egészséges vagy, meg eszel tengeri halakat, olajos magvakat, eleget vagy napon,...
#7:
Én soha a büdös életbe nem szedtem semmi vitamint, a napfényt utálom, mégis évente max. 1x vagyok megfázva, vagy még annyiszor sem. Hoppáré. 😊
7-es en nem szedek vitaminokat es lam...megis egeszseges vagyok :)
Tudod,sport kaja,friss levego meg ilyenek :)
8-as igen :) de ezek a puhanyok tomik magukba a szintetikus szarokat (vitamin)mert csipszet zabalnak es a tv elott ulnek,azt hiszik azzal kompenzaljak a dolgot es minel betegesebbek annal tobb gyogyszer meg vitamin :))))
A Pingvin Patika webáruházban lehet venni humán és állategészségügyi termékeket is, amik nem vénykötelesek, ott van kutyáknak való Béres csepp is többek között. 12.500Ft fölött pedig ingyenes a szállítás, így érdemes összeválogatni ilyen összegekben egyszerre több dolgot. Csomagautomatába és postára is szállítanak, ha az kényelmesebb.
Nem minden gyógyszertárban vannak állategészségügyi termékek, jogos, hogy nem mindenhol ismerik ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!