Mire figyeljek amikor kiválasztom a leendő Yorkshire terrieremet?
Szeretnék venni egy Yorkshire terriert, de nem tudom, hogy mire figyeljek amikor kiválasztom. Ilyenekre vagyok pl kiváncsi, hogy a füle (még ha lóg is) hegyes legyen a vége (enyhén v alakú) és ne kerek. Tudtok ilyen tanácsot adni?
Hogy biztosan fajtatisztát vegyek :)

egy aranyos családtól vette a párom meglepetés gyanánt, aki amúgy minden, csak nem kutyaszakértő.
az okosok azt mondják ez szaporítás.
szerintem az a szaporítás, ahol van 10 szuka és folyamatosan ellenek, ahol ketrecben tartják a kutyákat...
nem azt mondom, hogy ez jó. ez nem fajtanemesítés, de nem is bűn..szerintem.
egy szukájuk van, akkor szült először, 3 pici lett, azóta is tartom velük a kapcsolatot, mert nagyon megszerettük egymást.
a mi picink szobatiszta volt már 12 hetesen, mert arra szoktatták.
kaptunk hozzá "leírást", kezdőcsomagot, kis takaró darabot, ami az almukban volt :)
a mi kutyánkat egyszer már elvitték, kifizették, majd 1 hét múlva visszavitték, hogy mégsem kell nekik... pedig egy tündér. hálát adok az égnek, hogy a miénk lett. el sem tudom képzelni az életünket nélküle :)
nagyon sok az idegbeteg yorki, de én szerintem ez szocializáció és nevelés kérdése is, nem csak genetika. igaz a miénk már picinek is életrevaló, játékos, puszizkodó volt (mindig puszit akar adni a mai napig...) :D
hát ennyi a történetünk:)

nincs. ő egyke.
szerettünk volna mellé egy kislányt, de meggondoltuk magunkat. így nem kell osztoznia a szereteten, ő a mi kis gyermekünk :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!