Egy amstaffnak lesz baja a sült csirketol, ha a csontot is megeszi?
Ma delelott amig nem voltunk itthon sikeresen kikukazta es felzabalta a kidobott csirkemaradekot. Tudom, hulye vagyok, hogy erre eselyt adtam...
Nem habzsol, szepen megragja altaban a dolgokat, de megiscsak szilankosan torik. Mit adjak neki enni, ami segithet, hogy ezek hamarabb tavozzanak, vagy mire figyeljek, mi az első gyanus jele, hogy baj van, esetleg megakadt a beleiben?
Szia!
Szerintem nem lesz semmi baja.
Persze, ha furcsán viselkedik, kedvtelen, szomorú, vagy esetleg nem tud normálisan wc-zni, akkor érdemes lenne felkeresni egy állatorvost, de ennyitől nemhinném, hogy komoly baja lenne.
Észre fogod venni ha baj van.Hány,véres a szeklete,kedvtelen,nem nagyon mozog hívásra sem.
Ezek egyike elég árulkodó jel,hogy baj van.De talán szerencséd van és jól megrágta.
Gyorsan adj neki egy adag nyershust. 150-200 grammot. A gyomorsav szepen lebontja csontostul.
Mi a kukat a mosogatoszekrenybe bezarva tartjuk az amstaff “hulladek feldolgozo es fafeldolgozo uzemunktol” … tapasztalatunk alapjan.
Nyugodtan etesd ahogy szoktad.A kutya gyomorsava nagyon erős rég elmarrta a csontot.
Ha baj lett volna nem sokkal utána hányt volna,öklendezett volna,véres lenne minden ha felsérti valamiét és rosszul lenne.
Ha van széklet akkor "dugulás" sincs tőle,simán átment rajta.
Én évekig adtam neki napi szinten csirkecomb csontot, mert nem tudtam, hogy nem szabad és többnyire azt vettünk. Az alap tápláléka száraztáp reggel és konzerv tésztával este. A vacsi után szoktam adni neki a csontot.
8 évig semmi baja nem volt.
Azóta nem kap, csak a konzerv-tészta helyett nyers farhátat kap este.
Koszi a tanacsokat, ezt megúsztuk. De feny derult meg par dologra a vegtermekbol... Evett egy kis krumplihejat, a szalaminak a mubelet, kukoricat, es egy 3in1 kaves tasaknak a kisebbik felet.
Hat zarni fogom a szemetest ezentul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!