Lesz egy tacskóm,barna,kislány és van rajta pár fekete folt, de nem tudom kitalálni a nevét, mert én a Mézi és a Mangó névbe gondolkodtam! Van valami jó név amit tudtok? És mit goldoltok a két névről?
Figyelt kérdés
#Szerintetek jó a név? #Kutya név? #Tacskó név #Barna tacsi név
2021. jún. 12. 14:07
21/31 anonim válasza:
100 kilós káj 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Szerintem vegyél mellé még egy tacsit, nevezd el őket Kiflinek és Virslinek és így kapsz egy Hotdogot 😂😂😂🤣🤣🤣
Viccet félretéve.
Lehetne pl: Bagett, Szotyi, Borsó, Süti, Lola, Boni, Panka/Panni, Mazsola/Mazsi, Tip-Top/Topi
22/31 anonim válasza:
5-ös vagyok, miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam. Ezzel mi a baj?
23/31 anonim válasza:
Én is le lettem pontozva, bezzeg aki egy az egyben azt mondja amit én az nem.
24/31 anonim válasza:
20as
Mellesleg ezt honnan tudtam volna?
25/31 anonim válasza:
Na és amúgy meg nem tök mindegy milyen színű a kutya, és milyen a neve?
Mi az összefüggés?
26/31 anonim válasza:
Legyen Rigó!
Ezt a nevet mindig fekete kutyáknak adják, viszont a fekete rigó tojó párja az barna rigó!
Szóval szerintem pont illene rá, mivel ő is lány és ő is barna!
27/31 anonim válasza:
Majdnem mindenki le lett pontozva, függetlenül attól hogy jót irt e vagy sem. Én sem értem.
29/31 anonim válasza:
A Mézi aranyos.
Nálunk van a családban Mangó vezetéknevű ezért az nekem elég furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!