Mit jelent, ha póráz nélkül sétáltatott kutya járókelőket követ?
Van egy idős nő itt a környéken, aki póráz nélkül visz egy nagy vizslát, de már más, kisebb testű kutyával is jártam így. Otthagyja a gazdáját, besorol mögém és jön utánam :D
Miért csinálják ezt? Nem szaglászik meg semmi csak követ.
Nalunk az 5 kerben a Balaton utcaban meg a kornyezo utcakban setaltat egy idos bacsi egy nagy vizslat,aki kotekszik az enyemmel. De ha meglat minket,elfogja. De nem nagyon hallgat ra a kutyaja. Enyem meg porazon.
Sokan meseltek ,h megy oda terrorizalni a kutyajukat es nem hivja el.
Na azota van nalam mindenfele spraj meg vascso.
Nem ertem ,miert akarja verekedesbe sodorni a kutyakat.
#14. Ha egyszer megtörténik még ok, nem tudja milyen a kutyád (persze alap, kérdés nélkül nem engedjük a kutyát idegen kutyához), de még a belefér kategória.
Viszont rendszeresen?! Nem értem az embereket.
Lehet bringával is szakszerűen futtatni a kutyát, van távtartó, hogy ne legyen baleset, itt a környéken is van, aki rendszeresen bringázik így, hogy a border collieja fut mellette, jól összeszokott páros, a kutya nem szalad el, ha arra jön egy másik, mi is figyelünk, hogy ne legyünk nekik útban, ha látjuk, hogy jönnek. Persze, nem tudom, hogy akit te említesz, ő hogy csinálja.
Az autocorrectet kapcsold ki, engem is bosszantott, de jobban tudom a telefonnál, hogy mit akarok írni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!