Mit tegyek? Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy bent maradhasson a kutya?
Nem járkált fel - alá szerencsére. Már aznap elkezdtem tanítgatni mikor hozzánk került ( 2 hónaposan) Anyumnak az nem tetszett, hogy ritka alkalmakkor kaki köszöntötte reggelente , de az azért volt mert nagyon mélyen aludtam akkor és nem ébredtem fel amikor bejött a szobámba😅
Meg most ebben a nagy melegében leginkább a cipőknél alszik.
Apunak meg az a baja, hogy olyan 5-6 órakor ébreszti fel. Ezt ő rontotta el, mert ilyenkor 1 db virslit kapott mindig, és nem ismeri be, hogy ő cseszte el.
Az éjszakára bezárás és a kertben való körbenézés jó ötlet!
Jön a nyár, esetleg tehettek ki neki egy kis kádba/medncébe pancsolni vizet. Nálunk az a kagyló alakú medence van, mindhárom kutyus szokott fürdőzni benne. Amíg ilyen fiatal a kutyád, simán hozzászokrathatod a vízhez (ha magától nem menne bele). :)
Nyaron bennt tartjuk a legkondi miatt. Telen bennt tartjuk ne fazzanak meg az izuletei....
Gondolom nincs erdod,ahol husokhet csak egy fuves /foldes kert,ahol hogutat kap .
Elég, ha annyit kiharcolsz, hogy a kánikulában be legyen engedve.
És úgy tudod elérni, hogy minden alkalommal letörlöd a lábát, rendszeresen tisztán tartod a bundáját, nem hagyod, hogy a házban végezze a dolgát, kitakarítod utána a házat, és te kelsz fel hozzá minden hajnalban. Ilyen a kutyatartás.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!