Megöli a kutya a tyúkokat. Mit lehet tenni?
Elmondom mi a voodoo :)
Teliholdkor - ejfelkor .... szorj a kutya fejere fekete kaks szarjat ... masnaptol a kutya nem bantja tobbet a csirkeket :D
Vadaszkutyat veszel a predaallat melle...
Inkabb egy terelo kutyat vettel volna. Az egesz nap el szaladgal veluk es tereli oket.
A tacskó vadászkutya.Szerinted egy vadász kutyával mit tudsz tenni? :D
Sose olvas senki utána egyik fajtának se mielőtt haza viszi..
Most,hogy tyúk vagy patkány édes mindegy.Mozog,lélegzik,meg lehet ölni.Ösztön szerűen megy és teszi a dolgát.
Kerítsd el a tyúkokat,ha felügyelet nélkül van a kutya legyen kennel vagy vidd be a házba.
Mentett kutya? Mit tudtok az előéletéről?
A tacskó vadászkutya, ösztönösen megy a prédára, ha előéletes mentett, akkor még inkább. A nevelés nem megy gyorsan, és nagyon fontos az elkülönítés ilyen esetben. Nem lehetetlen megnevelni, hogy ne bántsa a tyúkokat, de ez idő, következetesség, kitartás, folyamatos odafigyelés. Hogyan fér hozzá a baromfihoz? Anyai nagyszüleimnél teljesen külön hátsó udvarrészen volt/van a baromfiudvar, és még azon belül is volt egy még kisebb rész az óllal (már nincs baromfi, mert csak nagymamám él már és idős, nem bírja), abból nyílt a kert, elől pedig az utcafronti udvarrészre nem is mehettek soha a csirkék.
Hazavittél egy vadászkutyát, és csodálkozol, hogy vadászik?
Ez valami vicc?
Amúgy csak felügyelettel találkozhasson a tyúkokkal, és azonnal tiltani kell, ha támadna.
Az ösztöneiben van, hogy elkapja a tyúkokat.
Egy picit fölöslegesnek érzem a kutyaiskolát olyan értelemben, hogy tanítani lehet neki dolgokat, de az ösztöneit úgysem tudod felülírni.
Szóval a biztos megoldás, ha elszeparálod a kutyát és a tyúkokat egymástól.
Ez a barátkozás szerintem meg egy vicc, én is láttam ilyet, csak nyúl tacskó párossal... A nyúl majdnem meghalt a stressztől. Szerintem inkább hagyjuk. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!