Csivavák mellé törpe tacskót vagy mopszot javasolnátok inkább?
Igazabol tokmindegy, a lenyeg, hogy ne szaporitotol vasarolj. Mopszot en se vennek, de ez en vagyok, nem kell megkovezni szerintem azt, akinek tetszik a fajta, csak jo helyrol legyen.
Torpe tacsko meg szapis baromsag, kerlek ne tamogasd oket.
Nem szeretem a tacskókat.Sem jellemre sem kinézetre.
A mopsz se egy Mona Lisa,de jobban tetszik.Így ha csak kinézet a lényeg biztos hogy mopszot választanék.
A mopsz nem elég hogy bizarr, állatkínzás hogy létezik. Keress rá milyen pl egy mopsz koponyája, aztán a brachycephalia-ra emberben. Kisgyereken egyből nem aranyos, mi? Azért már nem fizetnél külön hogy ilyen legyen a gyereked.
A tacskó is egészségtelen, és szintén bizarr, de még mindig jobb.
Mindkettő tökéletes, a tacsi aktívabb, pattogósabb, szereti jelezni a történéseket(ugat) és kicsit talán önfejűbb. A mopsz nyugodtabb és figyelni kell, hogy ne pörgesse túl magát a melegben.
Mindkettőt érdemes jó helyről venni, ahogy már írták. A törpe tacsi egyáltalán nem szaporítós kitalált fajta, FCI által elismert, patkányozásra, egerek ellen illetve nyúlvadászatra lett kitenyésztve.
Nem tudom mi baja mindenkinek a csivavával.
Ugyan olyan fajta mint bármelyik másik.Ha jó helyről veszed és neveled rendesen (ezt is kell nevelni mindenki ott rontja el,hogy mivel nagyon kicsi rá vannak hagyva a rossz tulajdonságok mondván hogy úgysem tud senkinek ártani vele..aztán meg hozzá se lehet érni mert harapja a kezed) akkor teljes mértékben ugyan olyan lesz mint egy nagy kutya.Kicsi testben :D
Ugyan úgy lehet neki trükköket és parancsokat tanítani,nem órákig de ugyan úgy kiviheted egy 15-30 perc aktívabb sportra,bármit csinálhatsz vele..társasági kutya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!