Elveszett a 9 éves Yorkshire terrierem! Hogyan találjam meg?
Figyelt kérdés
Ma délután elmentem a boltba és valószínüleg kiszökött utánam és vki elvitte. Hogyan találjam meg? Ragasszak ki plakátot jutalomról szólót? Mit csináljak? Segítsetek!2010. aug. 24. 22:20
11/16 A kérdező kommentje:
Nem. Csak annyit hogy mondták mások hogy biztosan nem fog visszakerülni :(
2010. aug. 26. 11:50
12/16 anonim válasza:
Hát, ha azok a mások biztosan tudják, akkor tudnak valamit.
Én a helyedben feljelenteném őket.
De tudom, egy kutyáért kevesen tesznek feljelentést...
13/16 A kérdező kommentje:
Hát én simán tennék. Csak az a baj hogy nme tudhatom hogy ki vitte el :S Úgy "mások" hogy szinte mindeki azt mondta hogy vegyek egy újat mert hogy nem fog előkerülni pedig énmindent megmozgattam:( Ma megyek yorkinézőbe remélem találok egy édes kis kölyköt :)
2010. aug. 27. 07:43
14/16 anonim válasza:
Hét, ha mész másik kutya nézőbe, akkor bizony könnyen feladod.
Talán nem is vigyáztál annyira az előző kutyádra.
Ha meglesz a másik és véletlenül nem lesz igaza a kétkedőknek, akkor mi lesz vele?
Kutyás ismerősömnek fél év után lett meg a boxere.
De te gondolom még a másik fórumra sem mentél utána, aminek a linkjét megadtam.
Nem való neked kutya, a hűséget nem ismered, a szeretetet nem ismered.
Inkább vegyél cuki kitömött kutyát!
15/16 A kérdező kommentje:
Ismerem csak reális vagyok. Tudom hogy már majdnem egy hete eltűnt és nem fogják visszahozni. Amúgy 2 hete volt nálam a kutyus. És most veszek egy yorkit de ha előkerül én leszek a legboldogabb ember a földön. Remélem neked lesz igazad :)
2010. aug. 28. 09:41
16/16 A kérdező kommentje:
MEGLETT A KUTYUS!!!
NAGYON ÖRÜLÜNK :)))
SOK SZERENCSÉT AZOKNAK AKIK ELVESZTÉTTÉK A KUTYUSUKAT :)))
2010. aug. 28. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!