Normális ez Yorkisok?
A Yorkiem 6 hónapos de már 2.5kg.DE NEM KÖVÉR! Apja 2.20kg Anyja 2kg.Mennyi idős koráig gyarapodik a súlya?
Más:
A szőre mintha őszülne a testén, arra lennék kíváncsi hogy ez a világosodás folyamata?Csak mert a fején máshogy világosodik!Valamint annyira nem bozontos!kb 7-8centis de nem annyira sűrű a szőre!Mit gondoltok ezekről!?
Egyenlőre a tenyésztőt nem akarom ezekkel zaklatni!
Szépen kérem csak olyan írjon választ aki érdemben hozzá tud szólni!Köszönöm.
Először is köszönöm a válaszokat!:)
Másodszor :)Igen első Yorkim!
A kiskutyusom úgy látszik a nagyszülőkre "ütött" vissza ugyanis az anyai nagymamája 3kilos!Felhívtam a tenyésztőt aki szívesen válaszolt a kérdéseimre (ismét)
Egyáltalán nem baj a nagyobb méret, amúgyse akartam "minit"
Kertes házban lakom a kiskutyám egész nap az udvaron van ha jó idő van, de ígyis "piszkos" mert mindent kapar,elás.Havonta 2szer megfürdetem,talán ez a baj a szőrével!Bár azzal a samponnal fürdetem amit a tenyésztő ajánlott,és igyekszem precízen csinálni!
A csontjai masszívak erősek!Igaz adom neki a csonterősítőt.Táp: Eukanubát eszik de ha jól viselkedik szoktam neki alkalmanként májkrémet adni.
Jövőhéten megyünk a kozmetikába:) de csak igazításra.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!