Hogy tanítsam meg "normálisan" sétálni a kutyusom?
Figyelt kérdés
Van egy lassan 4 hónapos westie kutyusom. A gondom az, hogy kb. 2 hete tanulunk sétálni, de egyszerűen nem tudom rávenni, hogy úgy sétáljon, mint a többi kutya, mert az enyém folyamatosan mögöttem jön, ami számomra elég zavaró tud lenni, hogy nem látom a kutyust. Jobban örülnék, ha előttem menne. A másik gond meg, hogy kb. minden méteren meg kell állni szaglászni meg nézelődni (amit persze részben meg is értek, mert még kicsi és felfedez)Szaglásszon persze, meg álljunk is meg néha, de ez azért már elég sok, hogy egy kb. 10 perces útra 3/4 - 1 órát kell szánni. Nem szeretném ehhez hozzászoktatni, mert ha egy konkrét helyre vagy időpontra megyünk, akkor nem lesz idő minden oszlopnál meg bokornál megállni. :S2010. aug. 24. 20:36
1/5 anonim válasza:
"A póráz két végén" ez egy műsor a spektrumon :D
pontosan ilyen problémák megoldásával foglalkozik benne a csaj, ülj le tv elé sokat tanulsz belőle
3/5 anonim válasza:
Kutyaiskolán nem gondolkoztál még?
4/5 anonim válasza:
k.baszottul nem kell, csak nézd meg a műsort
5/5 anonim válasza:
én tudom hogy kell, de most ezt így nem tudom neked elmagyarázni, de tényleg holnap nézd meg az a műsort, mivel szinte minden részben van ilyen gond hogy a gazdik nem tudják rendesen sétáltatni a kutyájukat.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!