Miért fingik a kutyám a lábamra?
Figyelt kérdés
Rottweiler kutya, 10 éves, 6 éve csinálja ezt, ráül a lábamra, és ráfingik.2021. máj. 31. 12:38
1/14 anonim válasza:
És ez miért 6 év után kezdett zavarni?
2/14 A kérdező kommentje:
előtte is zavart, csak most találtam rá erre az oldalra.
2021. máj. 31. 12:42
4/14 anonim válasza:
Jó kérdés, talán a kutyádat kéne megkérdezni erről, hogy miért csinálja. De lehet, hogy azért mert megengeded neki. Soha nem jutott eszedbe, hogy rászólj? Vagy még neked is tetszik😁
5/14 anonim válasza:
Mert nincsenek tüskék a cipődön.
6/14 Dagadozó Agy válasza:
A szeretet jele. Egyértelmű.
7/14 anonim válasza:
"csak most találtam rá erre az oldalra."
Neked nem fejlődött ki a szád az orrod alatt, hogy ezt egy szakértőtől kérdezd meg 6 év alatt?
8/14 anonim válasza:
Nem unod még a debil kérdéseidet? Mert mi már nagyon!
9/14 A kérdező kommentje:
7: de, csak egy szakértőtől kínos lett volna oda menni azzal, hogy figyu, miért fingik a kutya a lábamra, így meg, hogy nem adom hozzá a nevem, kevésbé kínos.
8: én téged és a hozzád hasonlókat unom.
2021. máj. 31. 21:55
10/14 Dagadozó Agy válasza:
Csatlakozom a 9-hez. Én ezt a lábrafingós kérdést nem olastam még, szóval én sem untam. Csak kicsit furcsa : Đ
Lehet, hogy ki is írok egy kérdést, hogy
,,Miért fingik a macskám a lábamra?''
Aztán egy olyat, hogy
,,Miért fingik az egerem a lábamra?''
Végül azt, hogy
,,Miért fingik a zsiráfom a nyakamra, ha a kutyám meg a macskám a lábamra fingik?''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!