Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért pisil mindig maga alá a...

Miért pisil mindig maga alá a kutya?

Figyelt kérdés
Örökbe fogadtunk egy kutyát, kB 7-8 hónaposra tippeltek a korát. Nem tudni biztosan mert az utcáról mentette a menhely. Kan egyébként. Kinti bentinek szeretnénk de egyelőre kint is bent is maga alá pisil ha egy kicsit foglalkozunk vele, figyelünk rá. Túl izgatott lenne? Vagy fél? Mit lehet ezzel kezdeni?
2021. máj. 30. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Az egyik kutyám nem rég töltötte be a két évet. Ő is volt, hogy maga alá pisilt néha ha játszunk vele vagy ha haza értünk. A miénk elnötte. Igazából valószínűleg az öröm miatt csinálja a tiéd is. Ha nem húzza be közbe a farkát akkor valószínű.
2021. máj. 30. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Rokonságban is van kistestű kutyus. Több mint 1 éves már, de mikor játszunk vele ugyanez van. Nálunk tuti a boldogságtól, mert bántva nincs. De csak ilyen esetekben. Máskor semmi gond nincs vele.
2021. máj. 30. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert maga fölé nem tud.

Szerintem mert túl izgatottá válik. A mi bulldog-unk is ilyen volt. Úgy sikerült leszoktatni, hogy mikor pisilt, akkor a fejét a pisije felé fordítottam, hogy biztosan lássa mit csinált, majd abba hagytam vele a foglalkozást. Nem kellett 1 hét sem és abbamaradt, utána gondolom már odafigyelt rá. Értelmesek a kutyák, csak a tudtukra kell hozni, hogy nem szeretnéd hogy maga alá pisiljen, és ha nem biológia oka van, akkor megfognak "javulni".

2021. máj. 30. 20:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagy testű egyébként, semmi jelét nem mutatja a félelemnek, ezt is nagy farok csovalas közepette teszi, igazából észre se lehet venni mikor csinálja csak azt látom hogy ott van alatta egy kis tócsa. Nem nagy mennyiség. De ma beengedtem negyed órára és 3 ilyen tocsat kellett feltörölnöm.
2021. máj. 30. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
A túl nagy izgalom és stressz valószínűleg. Segíts neki oldódni, nyugodni és nem felpörögni adott helyzetben.
2021. máj. 30. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Kerdezo: a hugyholyag izmai akkor zarnak,ha el vannak lazulva. Ha megfeszulnek,kinyitja a holyagot.

Igy ha pl stressz vagy orom eri es az izom osszerandul,akkor kijon egy adag pisi.

Szep turelemmel meg fog nyugodni,h vegre van szereto gazdaja meg finom etele es feloldodik.

Azert mert nagytestu,attol meg bennt kene,hogy tartsatok ilyen hidegben,ha rovidszoru. Pl a roti meg dobermann is fazik ilyenkor.

2021. máj. 30. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"Miért pisil mindig maga alá a kutya?"

Mert alul van a pisiloje ... a balna fuj ki felul :)))

2021. máj. 30. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a volt kutyánk az izgatottságtól csinálta
2021. máj. 30. 22:05
 9/10 A kérdező kommentje:

6os, azért ne mondd már nekem hogy 13 fokban fáznak :D vagy nap közben a 22 fokban. Azt meg nem mondtam hogy milyen a szőre.

Akik az "alá" szón lovagolnak elég unalmas életük lehet.

2021. máj. 30. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
57%
A #6-os azt írta neked, HA rövidszőrű. Vedd észre a kötőszavakat legközelebb.
2021. máj. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!