Miért pisil mindig maga alá a kutya?

Mert maga fölé nem tud.
Szerintem mert túl izgatottá válik. A mi bulldog-unk is ilyen volt. Úgy sikerült leszoktatni, hogy mikor pisilt, akkor a fejét a pisije felé fordítottam, hogy biztosan lássa mit csinált, majd abba hagytam vele a foglalkozást. Nem kellett 1 hét sem és abbamaradt, utána gondolom már odafigyelt rá. Értelmesek a kutyák, csak a tudtukra kell hozni, hogy nem szeretnéd hogy maga alá pisiljen, és ha nem biológia oka van, akkor megfognak "javulni".

Kerdezo: a hugyholyag izmai akkor zarnak,ha el vannak lazulva. Ha megfeszulnek,kinyitja a holyagot.
Igy ha pl stressz vagy orom eri es az izom osszerandul,akkor kijon egy adag pisi.
Szep turelemmel meg fog nyugodni,h vegre van szereto gazdaja meg finom etele es feloldodik.
Azert mert nagytestu,attol meg bennt kene,hogy tartsatok ilyen hidegben,ha rovidszoru. Pl a roti meg dobermann is fazik ilyenkor.

"Miért pisil mindig maga alá a kutya?"
Mert alul van a pisiloje ... a balna fuj ki felul :)))

6os, azért ne mondd már nekem hogy 13 fokban fáznak :D vagy nap közben a 22 fokban. Azt meg nem mondtam hogy milyen a szőre.
Akik az "alá" szón lovagolnak elég unalmas életük lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!